Jump to content
Guest BRENDEL

Жени шофьорки?

Recommended Posts

Guest BRENDEL

Аз си имам свое мнение, но ми е интересно какво ще кажете вие, мислите ли чее всички жени са некъдърни като карат, за кво стават ... а замисляли ли сте се, че има и жени, които адски много се кефят на ХОНДА( а не на външния вид на Бътън) !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Нищо против жените шофиорки :) Лошото е при жената шофиорка че има бунтарско поведение на пътя , знае че не трябва да прави така , но го прави на пук на мъжа шофиор зад отсрещната кола :) Но е и верно че има жени шофиорки които са толкова отнесени и толкова забляни , че не си обяснявам кой им е дал книжка.

има и жени, които адски много се кефят на ХОНДА( а не на външния вид на Бътън

какво ще рече да се кефят на Бътан и съответно да харесват Хонда , това са невзаимно свързани неща , както и обратното ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

абе жени шофЕрки има много добри, както има и много мъже шофЕри които не знаят какво става на пътя ... бил съм свидетел на супер идиотски ситуации предизвикани от мъже (слаби са ни нервите явно и мразим да чакаме :) )а са ме возили и жени на които дори и живота си бих заложил и се чувстам като пътник във влак или автобус (в пълна сигурност :) )ама си има и много заблеяни офци на пътя чесно казано .. те техните книжки са ги взели щото просто да имат книжки и мама и тате им купили някое рено или пежо или ситроен ;) и те ... "карат" и маи им липса ориентация според мен ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

Аз много се кефя като видя някое девойче с хонда :) защото общо взето само готини момичета съм виждал да карат хонди. Но аз лично на жените им нямам доверие в ектремни ситуации.. Тях просто си ги е страх, необяснимо защо... А и няммат експериментаторски дух- никоя жена няма да тръгне на някой полигон да се върти на ръчна.. а това според мен е добра тренировка, за да си подготвен на пътя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

какво ще рече да се кефят на Бътан и съответно да харесват Хонда , това са невзаимно свързани неща , както и обратното :)

става дума за жените, които знаят името Шумахер и за това са фенове на Ферари; или за тези, които се кефят на Кристиано Роналдо и за тва са от Манчестър.........а иначе ..ми има си заблеяни жени на пътя, но и заблеяни мъже, които верно си бързат винаги за някъде и са доста нервни и гледат кисело през Голфа примерно.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Но аз лично на жените им нямам доверие в ектремни ситуации.. Тях просто си ги е страх, необяснимо защо...

точно щото ги е страх, правят неща в които са сигурни и не влизат толкова в екстремни ситуации .... но и много добре знаеш, че това е до психика на всеки отделен човек, има и мъже които реагират супер зле на екстремни ситуации, колкото и да си подготвен и да имаш хиляди километри зад гърба си, абсолютно нищо не ти гарантира,че няма да ти се появи ситуация в която да не можеш да реагираш адекватно и т.н. BRENDEL Нещо не мога да зацепа каква ти е идеята с тези имена и Шумахери и разните там неща ....и така като се замисля подкрепям Tino, тези които могат да карат са си бунтарки, а тези които не могат ... не се знае как са си взели книжките :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

Да ама от мъжете щофьори 30% са смотльовци примерно, а от жените 90%... А аз съм сигурен, че една жена като и поднесе колата зимата(което се случва неизменно колкото и да внимаваш) няма да навие волана на другата страна и да даде газ за да я издърпа тягата от завоя, а ще нацепи спирачките и ще отиде в другото платно.. и недай си боже от там да идва ТИР!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Аз, да си кажа честно, съм виждал много жени, които карат "твърде предпазливо" да го наречем,........ обаче ми се е случвало поне два-три пъти в живота, някоя мацка да прави "трета лента" на светофара и като тръгна след нея .... ам :) ...... бая бързичко дърпа, ама мани тая работа - направо си кара почти като състезател. :) Интересното е: защо жените или са, или не са шофьорки. ;) Нещо като среден вариант май почти не се вижда. :D Иначе спор няма, че ако шофьорите са само жени - няма да има катастрофи и изчукване на ламарини, че като се движиш с 15-20км/ч , то нищо не може да се огъне на колата :D (това е шегичка).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Днес се нагледах на всякакви идиоти шофери.Знаете каква е ситуацията по пътищата на Варна ама не знаете какви идиоти може да има.Бях свидетел на това как един малоумник попречи на снегорин да изчисти пътя.Абе като новобранци са някои.Мисълта ми е че няма значение толкова мъж или жена важното е да го имаш отвътре.А че повечето жени са лоши шоферки съм сагласен но нека не ги слагаме по общ знаменател че те май повечето мъже не стават и каруца да водят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

при мъжете пространственото ориентиране е по-развито по default. и още некви екстри имаше мързи ме сега :)това като обяснение защо жените карат по-зле.все пак тестостерона е голема работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Жена шофьор и негър скиор НЯМА!!!Не знам за кой път го казвам. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

Жена шофьор и негър скиор НЯМА

не смятам, 4е е точно така...познавам такива шофьори дето......абе негрите скиори са №1 в ски слалума в сравнение с тях :P по-скоро би трябвало не се делят на жени и мъже, а на кадърни и некъдърни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Да се говори "на едро" и да се слагат всички жени под общ знаменател е меко казано глупаво и НЕлепно ! Навсякъде във всичко си има "черни овци" които правят "добрата" слава на всички останали свои колеги/колежки, но това НЕзначи че Ние трябва да им се връзваме и да гледаме само черно или бяло над нещата ;) .

Същото е да се каже че всеки който кара Голф е див селянин тресяща го гъзарията ;) която е егати глупостта ! Вярно е, има разни субекти които като седнат в подобна кола и си мислят че са хванали Бога за рога, мисли си че кара нещо кой знае какво и че е най-добрия и най-якия пич - казано накратко, тъпанари ! Но има МНОГО такива субекти които карат и ХОНДА - мисли си че като се е качил на един CRX или дори Сивик с 1.5 90 коня мотор (вкаран на инвалид разбира се :P ) кара егати резачката и "спортната кола" ;) Това значи ли че всеки който кара Хонда е бебешор в тялото на възрастен ? Естествено че НЕ ! Или пък другият пример, за Мерцедес - че единствените които си купуват МБ са или мутра или тъпанар избиващ си комплексите на пътя и никой разумен човек НЯМА да си купи такава кола - айде стига глупости !

Всяко правило си има изключения. НЯМА нищо категорично в тоя цвят - винаги има минимум по ДВЕ мнения по въпроса !

Има и добри и дори бих могъл да кажа прекрасни жени - щофъорки, има и такива които НЕстават ! Но същото се отнася и за мъжете - има такива които почват да карат от 15 години без да имат книжка и стават истински карачи, но има и такива които са станали по на 30 години и НЕзнаят за какво служи амбреажа ;) Въобще... всичко си е строго индивидуално и да се говори като цяло за една общност че е еди каква си и да е лепват разни определения.... поне за Мен това са детски, НЕобмислени приказки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Както винаги мнението на АДХ, едно от най-изчерпателните и адекватни дори и по тема която не засяга Хонда като цяло ;);) Някой някъде, не помня къде беше казал: Жените шофьорки като седнат зад волана мислят не само за шофьорсто ;) ами в главата им се въртят и много други мисли от сорта на: деца, мъж, пералнята, изключих ли ютията и мн. други. Докато един мъж като седне зад волана мисли само за това което прави в момента. Не съм много съгласен с това, защото като цяло има и мнооого мъже блейки на пътя, даже прекалено, но ако това мнение е малко от малко вярно, то тогава ще бъде добре това да се превърне в призив и то не само към жените шофьорки, ами и към мъжете: - като седнете зад волана се концентрирайте върху това което правите ! Иначе жените по-принцип са много по внимателни и от нас мъжете. Въпроса е, че не всички си позволяват да експериментират и ги е страх да карат по бързо - с две думи да им паднат задръжките на пътя което ще позволи да изпаднат в малко по засукани ситуации и съответно да придобият повече опит за да могат в момента Х да реагират адекватно ;) Това че нашта "патриархална" нация е приела, че шофьорството е мъжка работа .... ;) Аз съм виждал както и мъже които паркират не само с една ами с 15 маневри колата и пак е накриво, така и жени които изпадат в аналогична ситуация. По добре да обърнем темата на "как да бъдем кадърни шофьори, а не комплексари на пътя", сори ако го счетете за офтопик, но :P Истината е че всички като седнем зад волана трябва да бъдем концентрирани в това което правим ;) и да спазваме така наречената "шофьорска етика", която за съжаление в БГ, а и не само липсва ;) Надявам се повечето ме разбрахте, ;) ако не съм бил достатъчно ясен искренно съжалявам, просто това успях да нахвърлям като мисли за няколко минути ;);)П.С.

PARADOX_sf Публикувано на Feb 6 2005, 10:12 PM   Жена шофьор и негър скиор НЯМА

Що да няма негър скиор ?!? Те негрите даже трябва да са подобри скиори и от белите, щото ги е страх, че като паднат върху това бялото - въх че и ледено, ще ги погуби, и не падат просто ;) Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Всяко правило си има изключения, но 90% от жените карат зле. Не виждат по-далече от предния капак на колата и при екстремна ситуация винаги друг (обикновено мъж) е виновен. Досега съм срещал само една жена, която мога да кажа, че кара добре. Но тя от малка кара мотори и тн.При мъжете също има много неадекватни субекти, но при тях % е далеч по-малък в сравнение с жените.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

Да се говори "на едро" и да се слагат всички жени под общ знаменател е меко казано глупаво и НЕлепно ! Навсякъде във всичко си има "черни овци" които правят "добрата" слава на всички останали свои колеги/колежки, но това НЕзначи че Ние трябва да им се връзваме и да гледаме само черно или бяло над нещата ;) .

Същото е да се каже че всеки който кара Голф е див селянин тресяща го гъзарията ;) която е егати глупостта ! Вярно е, има разни субекти които като седнат в подобна кола и си мислят че са хванали Бога за рога, мисли си че кара нещо кой знае какво и че е най-добрия и най-якия пич - казано накратко, тъпанари ! Но има МНОГО такива субекти които карат и ХОНДА - мисли си че като се е качил на един CRX или дори Сивик с 1.5 90 коня мотор (вкаран на инвалид разбира се ;) ) кара егати резачката и "спортната кола" ;) Това значи ли че всеки който кара Хонда е бебешор в тялото на възрастен ? Естествено че НЕ ! Или пък другият пример, за Мерцедес - че единствените които си купуват МБ са или мутра или тъпанар избиващ си комплексите на пътя и никой разумен човек НЯМА да си купи такава кола - айде стига глупости !

Всяко правило си има изключения. НЯМА нищо категорично в тоя цвят - винаги има минимум по ДВЕ мнения по въпроса !

Има и добри и дори бих могъл да кажа прекрасни жени - щофъорки, има и такива които НЕстават ! Но същото се отнася и за мъжете - има такива които почват да карат от 15 години без да имат книжка и стават истински карачи, но има и такива които са станали по на 30 години и НЕзнаят за какво служи амбреажа ;) Въобще... всичко си е строго индивидуално и да се говори като цяло за една общност че е еди каква си и да е лепват разни определения.... поне за Мен това са детски, НЕобмислени приказки ;)

1. ИЗКЛЮЧЕНИЕ Е да се види жена добър щофьор

2. ИЗКЛЮЧЕНИЕ Е да се види мъж каращ толкова зле колкото жените!!

3. ФАКТ е, че над 50% от каращите Голф GTI са тъпаци, селдователно повечето са тъпаци!!! (тъпак- агресивен педараст, незачитащ закона за двийение по пътищата, каращ най- често голф 2-ка GTI)

4. СВЕТОВНА ПРАКТИКА е Мерцедес да се кара от мафиоти (българските мутри са само подражатели!!!) (защо мислите G класите са толкова популярни :P

4.а. ИСТИНСКИ богатите хора с вкус карат от Ягуар нагоре...

5. ХОНДАТА с какъвто и двигател да е, е спортна ;) (това е шегичка по- скоро)

6. Ако се сетя още нещо ще го добавя...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

добре де... почти ме убеди... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z
Публикувано изображение:PПубликувано изображение Редактирано от Jackal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Jackal-брутално :blink:;) и според мен жените 90% са некадърни ;););) разбирасе има и добри ;) но са голияма рияткост ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Jackal това е нечовешко, интересното е че на втората снимка е пуснала и чистачките (чистачката :blink: тя само една била ;) ), обаче пътя не се изпуска от очи ;)

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL
:blink: ми тя , женицата нали трябва да и е 4исто предното стъкло пич, изчистила го е от кръвта, а може и вода от чистАчките да си е пръснала.....кофтииии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

В случая говорим за преминаване на червено. Пешеходците също не са цвете, ама човечеца все пак си е минавал на зелено, или за бенца червеното не важи?! :blink: Другото, на което искам да наблегна е типичната стойка. Вижте я само как е застанала ;) ! И накрая все ми се струва, че тая така и не разбра какво се случва.П.П. Това беше просто онагледяване на темата. Както има некадърни мъже, така има и некадърни жени. Просто всеки отговаря за себе си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

мен ми се струва че бенца въобще не е спрял на сфетофара и е дошъл на скорост и така е блъснал пешеходеца жената го е видяла паникюсала се е и за за тва е пуснала чистачката абе тва на абсолютно всеки може да се случи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

хахааиде да не е абсолютно всеки ;) ... и това като се загледа човек , наистина си е преднамерено минаване на червено, просто пешеходеца не е е гледал КЪДЕТО ТРЯБВА (според бабичката в мерцедеса ;) ), тя просто е искала да си мине на червено (или цвета които си е мислела че свети на светофара, а може дори да не е видяла светофар), вижда го че тои не и обръша внимание и се ядосва щото не и се спира явно ;) , в яроста си дава газ и го блъска, и пуска чистачката за да разкара "боклука" от предното стъкло ;)дебилна работа ;) ето до къде ни докарва насилието от филмите :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Александър много правилно ви го казва:

тва на абсолютно всеки може да се случи

Никой НЕ е застрахован от подобни жестокости ! НИКОЙ !!! Няма НЕдосегаем ! Това става за части от секундата и НЕразбираш въобще какво става, НЕможе да го асимилираш, каму ли реагираш ! Казвам ви го като човек, изпитал този ужас !Аз съм бил в кола (като пътник) която по подобен начин удря пешеходец - НЕзнаеш от къде ти идва ! :blink: В случая, виновно беше детето (от ромски произход), което ТИЧАШЕ и изведнъж излезна от един храст - буквално казано от нищото се появи ! Автомобила се движеше с НЕ повече от 40км/ч, т.е. скоростта НЕ Е била превишена (случката се разви в градски условия). Ей така, изневиделица, всичко се случи за части от секундата - шофъора реагира и веднага наби спирачки, но безуспешно - детето излезна на буквално 5 метра пред нас - удара беше НЕизбежен ! За щастие, детето след като се удари (през капака, през предното стъкло и падна на асфалта), веднага стана и започна да реве и вика НЕ защото има счупено нещо или е наранено кой знае колко, а затова че сега шофъора излиза от колата и ще го бие ;););) Реве и вика от СТРАХ, а НЕ от болка ! ;) Реално погледнато, щетите НЕ бяха нищо особено - малко изкривена ламарина която се прави за стотинки, малко натъртвания на детето които след една седмица няма и да го помни... Но истината е че този ужас остава в главата на човек, до края на живота му !!! Дори и само като наблюдател (като Мене) ;) НЕ го пожелавам на никой това !!!Така че колкото и да си мислите че сте "печени" шофъори, колкото и да си мислите че колите са ви в изправност и имат супер спирачки и гуми които в една рискова ситуация ще ви спасят винаги, колкото и да си мислите че Господ ви обича и "това НЯМА да се случи на Мен а само жени - шофъорки каращи Мерцедеси" - НИКОГА НЕ се знае какво ви чака зад ъгъла ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

ADH много писимизъм в тебе бе момче, така като те слушам колко си се наплашил, не трябва да излизаш от вас повече след този ужас който ти се е случил, човек не може да си представи как си се качил в кола след "този УЖАС" ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

човек не може да си представи как си се качил в кола след "този УЖАС" ...

Същото казва и психотерапефтката ми :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Същото казва и психотерапефтката ми 

хехехехехехе азззззззззззззз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

хехехехехехе азззззззззззззз

Оооо моя Психоложкеее ;);)

PS: за сведение, nia e прекрасна жена, при това шофъор на Хонда ;) Тя е типичното доказателство за това че за да си добър шофъор, НЕ Е нужно да си от мъжки пол :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Само да уточня.Не мисля че жените са перфектни шофьори но от тях има и такива дето наистина ги бива.По въпроса за мъжете блейки.Един БОКЛУК извинявам се но е така не видял че се задавам по път с предимство.Резултат страничен удар вмен аз изхвърлен в насрещното челен удар с КАМАЗ.Последвия 3 месеца в гипс бракуван CRX и сега се уча да ходя отново.На всичко отгоре тоя се опитал и да избяга.Е как да уважавам такъв шофьор???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

НИКОГА НЕ се знае какво ви чака зад ъгъла

ADH e много прав.Като човек видял доста трупове и кръв по пътищата/по чиста случайност/съм съгласен с него. И все пак от опит /не личен-дано и да не е/зная,че всеки кара както си знае и тайничко в себе си се надява,че няма да се случи нищо.....докато То не се случи.А колко хора знаят,че в града/най често там се случват такива..../водача не носи отговорност,само ако пешеходеца/възрастен/ попадне в опасната зона за спиране и то при движение с разрешена скорост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

не казвам че ADH не е прав, просто никой не може да кара като си мисли, че след следващия ъгъл може да го удари тир, да спука гума да изгуби контрол и да падне от 150 метра в някоя бездна, или че ще му изкочи някоя бабка на пътя и тои няма да има време да спре или да я заобиколи ...ако си мислиш по този начин всеки път когато караш колата си, по добре спри да я карашзначи на пътя има един проблем, там толкова малко шофиори се замислят, че когато правят рисковани деиствия (изпреварвания на идиотски места с нулева видимост ... и други глупости), те не носят опасност само за себе си,те носят опасност и за тези срещу/до тях ...е там е проблема хубаво си казват някои , даи да го изпреваря тоя та ако се ударя, ударя се .. поемам риска обаче , ако наистина се случи да се удари в насрещно движещ се микробус, и в него загинат примерно 2 деца и една жена ... как ще обясни след това постъпката си ?та драги фенове на СКОРОСТИТЕ (Хонда :) )да ви помоля да внимавате и за другите участници в движението. трябва всеки да знае какво рискува с деиствията си, така че карайте умнатачичо ми казваше преди време "не е майстор този който излезе от опасна ситуация, майстор е този които не влиза в нея"и относно жените шофери :) ето nia кара хонда, сестра ми кара хонда :)всичко си е до индивидуални черти на характера на всеки отделен човек, примерно сестра ми е карала сама хонда мотор 400 кубика (голяма машина btw) и то още като беше на 12 :)та ми се щеше да кажа че по често ми се е случвало в супер сбъркана ситуация със големи скорости да кажа "гледай го тоя тъпак какво прави" и още не ми се е случило да кажа "гледай я тая тъпачка" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lusi

Може ли и една жена да си напише мнението тук? Сърали сте се отбор юнаци и безобразно критикувате (някой от вас) жените шофьори, но никой не се е интересувал защо по-малко жени могат да карат добре. Това е неоспорим факт, по-малък е броя на жените който шофират добре, но това си има и много разумни и логични причини.1. Ако в едно семейство има само една кола, то тя "по право принадлежи" на мъжа. Той просто има по-голиама възможност да шофира и да трупа стаж зад волана. А жените просто се учат на "черния пат над село"2. Имате ли представа как реагира мъж когато жена му "мине през дупка" или "не изпревари някой" или просто си кара на 2-ра и то на първото си излизане на пътя. Такива случаи са в састояние да накарат всяка номална жена да се премести на дясната седалка завинаги.3. От 96-та година не съм слизала от кола и поне 300 пати ми се е случвало някой да ме изпреварва в неподходящия момент само защото съм жена. За да покаже че е ГОЛЯМ МАЖ е готов да се целуне с камион. Е, ако бях маж сигурно в такава ситуациа щях да дам газ и да се наслаждавам на картинката от огледалото. Но жените дават път на тези "големи мъже"4. Аз като човек работещ от много години с автомобили мога да кажа, че изказвания от рода на "Жените не са добри шофьори, защото не дарпат ръчна" са несериозни. Изказвния като :Жените карат бавно" сащо не са много сериозни. Ако са в дясната лента да карат ако искат и с 20, важното е да не пречат на другите. Мислех да напиша още поне 10 причини за това че жените не са добри шофьори, но не мисля, че има смисал.Благодаря на всички, който защитиха тезата, че "И от нас става нещо"Jockal, тези снимки не бяха на мястото си. Аз бих могла да ти изпратя много снимки на който мъже удрят хора и такива на който се виждат наистина зловещи катастрофи и всички участници са маже. Но темата не е "Кървави злополуки". На мен ми се е случвало да изляза от пътя заради дете излязло от нищото. Усещането е ужасно. Това че тогава реагирах адекватно не означава, че следващиа пат ще имам този късмет (повярваите ми това е късмет понякога). AHD, разбирам за какво говориш, била сам и в такава ситуация. Това наистина ти разбива нервната система за известно време (това и не се забравя). Е, стига с този феминизъм, да си кажем и истината:) Има и жени които си слагат червило на светофара, и такива който карат след първия камион от София до Бургас защото ги е страх да изпреварят и такива който наистина не знаят кога е време за втора. Но май те не пречат толкова на другите, колкото някой който завиват на дясно от най-лявата лента. А това го правят и мъжете....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Jockal, тези снимки не бяха на мястото си. Аз бих могла да ти изпратя много снимки на който мъже удрят хора

Тема: Жени шофьоркиИма ли на снимката жена-шофьор? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

2. Имате ли представа как реагира мъж когато жена му "мине през дупка" или "не изпревари някой" или просто си кара на 2-ра и то на първото си излизане на пътя. Такива случаи са в састояние да накарат всяка номална жена да се премести на дясната седалка завинаги.

Баща ми е най-добрият шофьор, който познавам (не използва ръчна). Но майка ми кара по-добре от него, не по-бавно, по-плавно и спокойно.И баща ми като се вози в колата, или човърка радиото, чете вестник, или ако има още някой в колата говори с него - почти не обръща внимание на майка ми как кара.Искам да помоля всички колеги - докато ви вози жена, не и коментирайте карането, не и правете забележки. По принцип жените са по-наплашени, по-страхливи да навлязат в непознатото - и такива реакции, както колежката Люси много добре е описала, наистина имат обратно действие, жената се панира, стъписва, почва да кара 'по-внимателно' и съответно прави повече грешки.Ако толкова искате да ги подобрите като шофьори, като спрете, седнете на кафе и и обяснете къде е сгрешила. Може и да я повозите и да и покажите, но не и докато кара. Нека да си спомним ние какви шофьори сме били в началото, колко грешки сме правили, в колко дупки сме влизали (и продължаваме да влизаме, за съжаление)Според мен единственият недостатък на жените шофьорки е този, че карат с доста малък процент от съзнанието си - много обичат да говорят с този, когото возят. А аз обикновено съм замръзнал на седалката докато ме возят, и само чакам да стигнем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Понеже прочетох че някой е писал че не можело да караш и да очакваш постоянно да се случи нещо и реших да се включа и аз :) Значи бях 2 лета в USA на бригада и определено промених начина си на каране към добро :) Който не е бил и не знае разликата бих му препоръчал да отиде и да види как е.Та значи там шофирането може и да е удоволствие. Ваобще не говоря за мощности и коли. Става дума за културата на самия шофьор. Предполагам малко хора биха казали че след шофиране в град в BG не са били изнервени. Става дума за това как ако съм с кола и правя маневра биха ми дали предимство независимо дали съм аз с предимство :) Абе караш и няма кой да те изнерви със селското си каране. По-важното е когато съм пеш! Направо не можех да повярвам как пазят пешеходците. Където и когато да стъпеш на пътя спират и те изчакват да минеш без да те псуват и т.н. И не спират така че да не си сигурен дали ще спрат а спират поне на 10-15 метра. Може малко да е офтопик ама на ПТП бях свидетел (не карах аз :) Също така нямаше псувни, та даже и по никакъв начин не сме контактували с НЕЯ :) Само да уточня че не беше нейна вината. Та още докато се изнасяше от крастовището вече говореше с 911 и до 5 минути вече имаше 2 патрулки които разпитаха нея после нас и толкова всичко беше културно без излишно напрежение. Та ми се щеше и тук да станем малко по културни на пътя, а и извън него :D Надявам се да сте съгласни с мен. И не си мислете, че съм от най-културните шофьори, но определено се промених там :) ААААААААААА щях да забравя. Какво видях на един автобус :Снимка на един полицай и смъртта с косата!!! И отдолу надпис:CLICK IT! WE BOTH ARE WATCHING!За тези коита не разбират имат в предвид да си сложиш колана защото и двамата следят за това :):):D Много брутално!BE SAFE!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

това за USA e верно, ама такова е положението във всички бели страни май :) а по темата, давах на жената да разтъпква хондата докато караше шофьорския курс(на опел корса :) ). Та беше голям проблем щото жилото на газта малко заяжда и доста трудно я накарах да натиска педала повечко :) ама в крайна сметка се научи да я настъпва и да не кара с 22км/ч като с корсичката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lusi

Zero, точно до преди 2 месеца имах нещастието да карам Corsa, това е глупав немски автомобил, но моята Corsa с 22 км/ч я карах само когато потеглях:) Казвай на жена си че е N1 винаги когато намериш повод, показвай и "на кафе" грешките ойто прави и ще видиш че ще се научи да кара много добре. Според мен най-добре е да се научиш да караш немски автомобил и след това да оцениш по достойнство японските автомобили. Мисля. че след Opel, WV i Ford наистина можеш да оцениш една Honda или Mitsubishi така както заслужават. Все пак ако си карал само добри коли какще разбереш че са по-добри от другите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Eeeeeeeeeee :)

това е като яйцето и кокошката

момичета и момчета /момичета на 1во място - 'щото такъв e eтикета/ :)

Винаги момчетата няма да се примирят с жена, която ги превъзхожда шофирайки и винаги жените ще се дърпаме нацупени и с мокри миглички, че не

ни уважават

Да ви кажа ли какво мисля

ядосва ме и мен факта, че по презумпция жената била лош шофьор

има ли въобще място за спор - смятам, че е важно да се държим прилично на платното, да пазим хората около себе си и не на последно място - хихихи хондите си

както често казвам

ИЛИ СИ РОДЕН С ТОВА ИЛИ НЕ - шофирането де

- познавам мъже с 30г стаж зад волана, /неделни/ шофьори - въпреки че са с колата всеки ден, които бога ми не искам да срещам на пътя и изпадат в паника само ако някой им кресне - паниката отминава като събитие в човешкия организъм едва след 15-20 мин в най-добрия случай.

- познавам жени, взимащи ляв завой от крайно дясно

Колкото и европейски и японси и американски автомобили да си карал - не е гаранция, че си качестевен/разбирай - безопасен/ на пътя

P.S. Хахахахахахахахаха а кой потвърди че на снимките зад волана е жена?

А темата излизе много разтеглена вече - да

си пожелаем аз да съм последната поддала се да пише по нея

Бъдете живи и здрави - обичайте себе си и околните

и се ПАЗЕТЕ - така както казваме ние катерачите ще имаме повече време/живот да се радваме на това, което обичаме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

нека поне да кажа няколко думи в заключение.....излезе така... :hondarulez: мъжете не отричат, че има и свестни шофьорки, но те са рядкост :wub: жените са по-невнимателни на пътя понеже мислят за ютията, пералнята и т.н. :( докато мъжете не оставят жените си и те да карат от време на време - наистина няма да се научат никога :( когато мъж се вози в кола, карана от жена е в крайна фаза на депресия(не ясно защо) :( да пазим жените на пътя, жените да пазят пешеходците, пешеходците да се пазят от мъжете :huh::huh::huh: ИЛИ ОБЩО КАЗАНО НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ И МЪЖ ИЛИ ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА , А ВАЖНОТО Е КАКВО ИМАТ В ГЛАВАТА !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...