Стоил 0 #1 Публикувано 8 Февруари, 2008 Мисля да си купя Акорд седмо поколение - 2003-2004 година. Някой който има такава кола може ли да ми каже типични слаби места които трябва да се гледат при покупка. В България не се предлагат много такива коли, мисля да си внеса от Германия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 8 Февруари, 2008 не взимай дизел от германия, понеже казват че много им се задръствали некви филтри в резервоара от нашата хубава нафта, тези които се продават тук явно нямат такъв. Друго слабо место не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Стоил #3 Отговорено 11 Февруари, 2008 Това само за Акорд ли се отнася или за всякакви дизели на Хонда от Германия? не взимай дизел от германия, понеже казват че много им се задръствали некви филтри в резервоара от нашата хубава нафта, тези които се продават тук явно нямат такъв. Друго слабо место не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #4 Отговорено 11 Февруари, 2008 за всякакви с новия 2.2 двигател (той всъщност е само един) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedo1 0 #5 Отговорено 13 Февруари, 2008 То и бензина ни е същия да не мислите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове