Jump to content
Guest suhoi

пак за инвалидни дивотии

Recommended Posts

Guest suhoi

Да му се незнае и работата почти всяка Хонда,която мога да си позволя е на инвалид...прочетох всичките писания и форуми по темата-и все пак менията са 50/50 за и против...и аз Пак питам....как може да съм сигурен,че колата ще си е моя и никой няма да може да си я вземе,когато една сутрин се събуди с Г..А нагоре?:)И как мога да направя каско на такава кола-т.е да си го взема-ако не6то се слу4и?!?!Благодаря за търпението!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ако все пак си я пропуснал, хвърли още едно око на ТАЗИ ТЕМА :) Мисля че е стигнат до някакъв консенсус относно въпроса ти !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Да му се незнае и работата почти всяка Хонда,която мога да си позволя е на инвалид...прочетох всичките писания и форуми по темата-и все пак менията са 50/50 за и против...и аз Пак питам....как може да съм сигурен,че колата ще си е моя и никой няма да може да си я вземе,когато една сутрин се събуди с Г..А нагоре?:)И как мога да направя каско на такава кола-т.е да си го взема-ако не6то се слу4и?!?!Благодаря за търпението!!!

Няма6 грижи за каското

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jp-

На мен Mitsubishi-тo ми беше на инвалид и честно да ти кажа много бих се замислил преди да купя пак кола,регистрирана на инвалид :) С каккото нямаше грижи, но при продажбата... :) беше се загубило пълномошното от инвалида на тази от която я купих и никой нотариус не искаше да я прехвърли,защото се губела връзката, как от инвалида е дашла до мен. Инвалида не го познавах и стана едно търсене и ваобще ...безмислени проблеми. А и да нося "50" листчета и да обеснявам на сульо и пульо на кого се води колата,какъв ми е.... и вс.това за максимум някакви си 90 кс. Не мерси! Е ако имаш роднина инвалид, по става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ми много ясно 4е кат няма6 пълномо6тно....Аз отговарям на 4овека на питането за каското.Темата ве4е е разисквана доста,въпрос на ли4но ре6ение нали...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...