Jump to content
Guest Demonaz

Изцяло и само за бои.

Recommended Posts

Guest Demonaz

Интересува ме как точно се разбира какъв ти е цвета, откъде може да се намерят каталози, къде точно в София има добри майстори и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Мисля, че на колонката на шофжорската врата има номера на цвета (лепенка с някакъв номер). Друг е въпроса обаче, след толкова години слънце, сняг, вода и всякакви мизерии, цветът ти дали е още същия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

след толкова години слънце, сняг, вода и всякакви мизерии, цветът ти дали е още същия  :)

Всичко е до майсторлък :) Има грамотни майстори, които ще направят от най-голямата бракма (на външен вид) да изглежда по-хубаво от колкото е била като нова ! Всичко се прави и цвета се догажда (в смисъл, да се боядисва само една част от колата и Тя да се съвпадне с оригиналния цвят боя която си е на години вече) - стига човека (майстора) да си разбира от работата, а не да е някакъв негодник - мерзавец ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Всичко е до майсторлък  :D  Има грамотни майстори, които ще направят от най-голямата бракма (на външен вид) да изглежда по-хубаво от колкото е била като нова ! Всичко се прави и цвета се догажа - стига човека (майстора) да си разбира от работата, а не да е някакъв негодник - мерзавец :)

Аз случих на такъв майстор :) Накой ден се надявам да ми видиш колата и ще те питам да отгатнеш къде е боядисвана и къде не е. Ако отгатнеш може да ти дам да се снимаш с нея ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Интересува ме как точно се разбира какъв ти е цвета, откъде може да се намерят каталози, къде точно в София има добри майстори и т.н.

Освен лепенката отстрани ако не можеш да разбереш даваш си капачката от резервоара(примерно)или някакъв детайл и те ти я прават :) За майсторите не мога да ти помогна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

obadi mi se na tozi nomer-0886647247 kazvam se vasil. Kolata 6te e kato nova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Та значи...на повечето коли на отпред на маската има една планка на нея пише килограми т.н. и color"демек цвят" та отиваш с детаил от колата и по номера и основата ти правят боя.Колкото до боядисването...пичове при качетвените бои на акрилна основа се правят преливки...за да няма ряска граница и да не се личи каде е праскана колата след това я минаваш на паста наи-добре да е на "3М" и колата става супер.А Didko ти батка явно си случил на някои като мен :) щом не личи ;) п.п. На някои италиански коли номера е на 5-тата врата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...