chikiriki 4 #1 Публикувано 6 Февруари, 2008 от една година не мога да пиша в другите раздели - защо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 7 Февруари, 2008 Пробва ли да се логнеш преди това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chikiriki #3 Отговорено 7 Февруари, 2008 значи` пиша си паролите` отговаря ми -логнат си като чикирики и след секунда -щрак-добре дошъл гост не можеш да пишеш ако не се логнеш????компа ли ми е преебан или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 7 Февруари, 2008 Имаш проблем с кукитата явно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 8 Февруари, 2008 (Редактирано) Нещо и аз не мога да пиша в / продава части - аксесоари /.Защо ?Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. Редактирано 8 Февруари, 2008 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 8 Февруари, 2008 Май и ти не си чел правилата Там пише защо не можеш да пишеш. Има и няколко темички по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 8 Февруари, 2008 Прочетох правилата, според мен трябва да дадеш 50 мнения знаеш, не знаеш, за да пишеш в купува / продава форума.Не съм сигурен, че е най добрия избор за правила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #8 Отговорено 8 Февруари, 2008 Прочетох правилата, според мен трябва да дадеш 50 мнения знаеш, не знаеш, за да пишеш в купува / продава форума.Не съм сигурен, че е най добрия избор за правила.Не е според теб така, а според общото решение. Не се притеснявай, дори трябва да се радваш...колегите ни от d-series.org имат същото правило бая преди нас...само че техният лимит е 65 поста, репутация 10 (да имаш 10 положителни гласа за теб от хората, които могат да гласуват...а могат да гласуват тези с незнам си колко репутация...дълга и широка е ) и да си регистриран във форума от поне 15 дни. ...You're automatically made a "family" member when you have AT LEAST:Rep. level of 1015 days registered65 posts Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове