Jump to content
Guest PoweRG

Toва реално ли е ?

Recommended Posts

Guest PoweRG
Този CRXТова нещо много ми се наби в съзнанието и да ви питам реално ли е ? Някой виждал ли го е ? Как може да е 94, то това не е ли купето произвеждано до 93 ? Ами цената ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

това е пълна измама пич, обади се и ще видиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN

пи4 не съм звънял ама ти казвам 4е рекламата бе6е във мобиле и преди но тогава о6те се разбира6е от не6тата които има6е колата 4е рекламата не е реална.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Поредната измамна обява такъв ЦРХ в бг няяямаа :huh: макар, че е много як и е печелил доста награди :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Тая реклама я гледам може би от половин година насам :thumbs1: Не знам , но толкова ли е трудно да влезнете в някой сайт с информация за двигателите на Хонда и сами да си прецените съществува ли или не , а ако е някой маняшки тунинг на някаква Хонда ценителите много отдавна да са я купили :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Имам доста снимки на този CRX и със сигурност мога да кажа, че не се намира в България и обявата е фалшива

Първо - CRX с двигател 1.8 16V - НЕ СЪЩЕСТВУВА

Второ - CRX втора генерация е произвеждан от 1987 до 1991 година :huh:

... да не говорим, че снимката със стереото не е на същата кола, защото CRX-а от първата снимка е с "присадени" кристални стопове от Интегра :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Аз пък се чудя вече защо е необходимо ВСЯКА НЕРЕАЛНА ОБЯВА от мобиле.бг да се появява и във форума. :bg: Направо дразни вече това. :thumbs1: Който вярва в дядо Коледа, да му пише писма или СМС-и - най-малко, че човека си е оставил и координати. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN

Didko.Сягласен сум с тебе ама не буди 4ак толкова груб.Тва е мое мнение са да не земе6 да ме накаца6 и мене. :thumbs1::bg::huh:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Дидко е напълно прав - това е пълен идиотизъм и детска наивност да се коментират непрекъснато подобни безсмислици ! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...