Jump to content
Guest razbiv

английски вариант на хонда сивик

Recommended Posts

Guest razbiv

здравеите.интересувам се какво значи английски вариант на хонда сивик.дали колите просто се сглобяват там,а частите са произведени в япония,или всички части са произведени в англия.има ли някаква разлика между апонския и английския вариант на хонда сивик.може вапроса ми да звучи малко глупаво,но все о6те съм млад и зелен. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Порови се назад във форума,сега не се сещам къде точно,но някъде бях чел нещо като много изчерпателен отговор на въпроса ти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest razbiv

Порових се,но за съжаление не открих нищо по темата. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest razbiv

явно когато се спомене за английски вариант на хонда сивик,пак 6те гледам като теле. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

има някои части които не са японски парното е Valeo друго не се сещам в момента двигател и окачване всичко е оригинално на хонда и колата си е типична хонда от всякаде :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

...парното е Valeo...

И Чистачките са на тази фирма :) Обикновено и ABS системите са на фирмата Bosch, които май НЕ са от най-качествените до колкото съм чул... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

...парното е Valeo...

И Чистачките са на тази фирма :)
Ами така и така сме почнали :) . И ключовете са Valeo :) . Имаше и още дреболии ама сега не се сещам.Ааа, сетих се. Фаровете и оригиналните халогенчета са от същата марка :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

...парното е Valeo...

И Чистачките са на тази фирма :(
Ами така и така сме почнали :wub: . И ключовете са Valeo :hondarulez: . Имаше и още дреболии ама сега не се сещам.Ааа, сетих се. Фаровете и оригиналните халогенчета са от същата марка :huh: .
фаровете не са valeo неква друга марка беха като слеза после ще видя, и стаклата са sicursiv но както казах колата си е типична HONDA и не можеш да е объркаш с друга , а и ключовете моите са HONDA не пише Valeo на тяхedit: фаровете са garello Редактирано от ZnipeR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest razbiv

Мерси за информацията.Като взема да си купувам английски сивик в близко бъдеще ,поне няма да се притеснявам че частите не са яопнски.Пък че парното или чистачките били други не е болка за умиране. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

И аз имам питане.Кои модели са сглобявани з Англия?Вярно ли е че HONDA имали и завод в Испания?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е,моята е японската сглобка,но парното ми също е Валео :hondarulez: това са дреболии,важни са двигателя и ходовата част :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

edit: фаровете са garello

Признавам, объркал съм се. И днес се убедих сам :hondarulez: .Иначе на ключа (металната част) си има надпис Valeo. Поне на нашата де :wub:.Само да добавя по темата за английския 5ген, че е направена на основата на японския модел Honda Domani (1992) - с тази разлика, че Domani е седан, а англичанката е хечбек. Ето защо се надявам, че и цялостната разработка е японска. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...