automotive 0 #1 Публикувано 6 Февруари, 2008 Преди няколко дни бях на майстор и ми каза че рейката ми чукала .В смисъл то и аз го усещам лекият луфт в волана.Рейката е хидравлична .Какво се прави той ми каза че ремонта бил около 300 лева има ли друг вариянт? Откриха ми също че ми тече и помпата на съединителя която е на педала тя знае ли някои колко струва и лесно ли се сменя МЕРСИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #2 Отговорено 6 Февруари, 2008 ми отиваш в жизет срещу окръжна болница ремонт ти е 240 лева сваляне качване рециклиране но има и друг вариянт да са само вътрешните накрайници трябва много добре да се прецени, защото при мен тракаше а се оказаха само те но след като бяхме вече свалили и ми взеха 80 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #3 Отговорено 7 Февруари, 2008 Жизет не ги препоръчвам. Там са пълни печалбари и работят с най-ефтините възможни материали. Пробвай в техническия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedrum 0 #4 Отговорено 8 Февруари, 2008 Има и друг вариант,но не знам дали ще стане за седан...http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry169521за инфо на Л.С. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове