Aleksandyr 17 #1 Публикувано 5 Февруари, 2008 Намерих си дискове ,спирачни апарати ,главини и носачи от прелюд h23. И сега въпросът ми е някой правил ли е такова нещо ? Не искам да давам напразно пари ако не станат. В смисъл такъв ,че незнам шлиците на полуските дали ще влезнат в главините. И също другия ми въпрос е ,дали ще е достатъчно налягането на серво апарата ,май така се наричаше, или ще трябва и него да сменям ?И това ако го направя ще очаквам и оферти за джанти 4x114. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2 Отговорено 5 Февруари, 2008 Явно никой ,не го е правил. Значи аз ще съм първия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #3 Отговорено 10 Февруари, 2008 (Редактирано) Та да ви се похваля всичко си пасва перфектно само дето предпазитела за диска сега се оказа по малък ,ама това не е голям проблем. Даже не се наложи да сменям главината апаратите си паснаха перфектно. За сега съм сложил само единия. Но разликата е много голяма сега джантата се пълни от всякъде ,много се радавам че стана по-лесно от колкото си мислех. Ето и малко снимки: Сега: Преди: Редактирано 10 Февруари, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #4 Отговорено 1 Април, 2008 Скоро ще сменявам предни дискове и накладки на моят Прелюд. Дали мога направо да сложа по-големите дискове от H23 и какво друго ми трябва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове