ivan74 3 #1 Публикувано 4 Февруари, 2008 Здравейте,колеги! понеже не съм добре запознат,бих искал да Ви запитам: има ли катализатор D14A3 и ако има наистина ли данъкът е наполовина? Благодаря ви предварително за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #2 Отговорено 4 Февруари, 2008 По принцип "да" и на двата ти въпроса. Съществува вероятност да ти е махнат катализатора, но тебе това не те бърка. Просто като отидеш в данъчното да си подаваш декларацията я обявяваш с катализатор и си плащаш по-малък данък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivan74 #3 Отговорено 4 Февруари, 2008 Декларацията ще я подавам утре, но не вярвам че толкова лесно ще ми опростят някой лев в данъчното! някъде четох , че искали бележка от сервиз за това дали катализатора е в изправност! благодаря за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #4 Отговорено 4 Февруари, 2008 Данъкът се намаля с 50% за автомобили снабдени с катализатор и с мощност до 100 к.с.Не се изисква да показваш наличието му или да доказваш изправността му. Просто го впиши в декларацията. Повярвай ми , знам го от първа ръка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivan74 #5 Отговорено 4 Февруари, 2008 Данъкът се намаля с 50% за автомобили снабдени с катализатор и с мощност до 100 к.с.Не се изисква да показваш наличието му или да доказваш изправността му. Просто го впиши в декларацията. Повярвай ми , знам го от първа ръка Дано си прав колега! Утре ще разбера със сигурност. Благодаря на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ #6 Отговорено 4 Февруари, 2008 Данъкът се намаля с 50% за автомобили снабдени с катализатор и с мощност до 100 к.с.Не се изисква да показваш наличието му или да доказваш изправността му. Просто го впиши в декларацията. Повярвай ми , знам го от първа ръка Дано си прав колега! Утре ще разбера със сигурност. Благодаря на всички !Щом работя в "Местни данъци и такси " каква е вероятността да съм прав според теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivan74 #7 Отговорено 4 Февруари, 2008 Данъкът се намаля с 50% за автомобили снабдени с катализатор и с мощност до 100 к.с.Не се изисква да показваш наличието му или да доказваш изправността му. Просто го впиши в декларацията. Повярвай ми , знам го от първа ръка Дано си прав колега! Утре ще разбера със сигурност. Благодаря на всички !Щом работя в "Местни данъци и такси " каква е вероятността да съм прав според теб Съжелявам , ако съм те обидил! Сега поне съм сигурен. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове