Jump to content
vulgar display of power

Питане за джанти!

Recommended Posts

Като невев точно в област гуми и джанти моля да ми помогнете при избора на лети джанти за бегачката!!! Значи...колата е сивик хеч 5 ген. и това което ме интересува е какви като широчина (иначе искам 15 цолови),мога да сложа на колата без да опират никъде при завой и неравности както и характеристиките за подходящи гуми към джантите,благодаря ви предварително :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vulgar display of power

А какво е P.C.D. в размера на джантите и колко трябва да е за моята бегачка? :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P.C.D. (ПСД) - диаметър на кръговата стъпка

показва в милиметри диаметъра на кръга, свързващ центровете на отворите за болтовете. Според модела на автомобила варира P.C.D. както и броят на болтовете .

Публикувано изображение

За Сивик 5-та трябва да е 100мм или джантата да е 4х100 (4 болта с диаметър 100мм)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахааааа,е добре,значи сега трябва да разбера колко е това P.C.D. за моята колица,а колегата само не ми разясни какво е това J7 или 6.5 и това ЕТ 35,а колко трябва да е широка джантата за да не ми опира в подкалници и така нататак :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9

Аз съм написал отдолу под снимката! За сивик 5-та джантата трябва да е с 4 болта на 100 мм. 7J или 6,5 е ширината на джантата. Пробвай този линк http://www.avtogumi.com/ Вдясно ще намериш категория "Параметри на джантите", цъкни върху него и ще получиш нужната информация. :whistle:

Редактирано от VitoEJ9

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни и офсета на джантата, също е важно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...