Jump to content
Guest CryoGen

Honda Vs. Pontiac Gto 2004

Recommended Posts

Guest crx-fan

Ебати кефа!?!!Защо подценяваш хондата??Според мен с премерен тунинг тя става недостижима за доста коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Това GTO не беше ли главния герой във филма The Last Ride?! Мен пък ми хареса там :blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Това GTO не беше ли главния герой във филма The Last Ride?! Мен пък ми хареса там :blink::blink:

Pontiac GTO e модел на Holden от 5-6 години насам, базиран на Опел Омега, която е платформа на около 15 години ... Не знам защо хАмериканците си го харесаха точно сега, да го пуснат като нова кола и то под името на знаменият Pontiac GTO, от недалечното минало. Не че е лоша колата, Опел Омега с двигател от Corvette, Lotus Carlton е нещо подобно, само че старото купе, с 6 цилиндров редови двигател с турбо - много яка кола като за преди 15 години, че и все още наказва BMW, Jaguar и подобни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Това GTO не беше ли главния герой във филма The Last Ride?! Мен пък ми хареса там  :)  ;)

Pontiac GTO e модел на Holden от 5-6 години насам, базиран на Опел Омега, която е платформа на около 15 години ... Не знам защо хАмериканците си го харесаха точно сега, да го пуснат като нова кола и то под името на знаменият Pontiac GTO, от недалечното минало. Не че е лоша колата, Опел Омега с двигател от Corvette, Lotus Carlton е нещо подобно, само че старото купе, с 6 цилиндров редови двигател с турбо - много яка кола като за преди 15 години, че и все още наказва BMW, Jaguar и подобни.
Да, така си е. Holden Monaro го пуснаха още през 1999 година (даже си спомням, че в Need For Speed: Hot Pursuit 2 го имаше ;) )А Vauxhall/Lotus Carlton (на външен вид изглежда като леко тунингована Омега от най-дъртите) е кола, която почитам и уважавам, още повече като се има в предвид, че от нея са произведени едва 440 бройки ;) Двигателят също е невероятен - 3615 куб.см с максимална мощност от 377 к.с. при 5200 об/мин. и максимална скорост - 283 км/ч. ;);) (справката я взех от една книга за коли)А новото GTO не е нищо повече от една скапана американска кола със скапан американски двигател - 5.7 литра със 350 коня ;) ... и това според американците ми било бегачка ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Bando

GTO-to e edin ot golemite bokluci za godinata. Pod bokluk imma predvid che na 6.0L vseki moje da pravi kone. Da se probvat v 1.6-2.3L.Imashe edin film XXX s Vin Diesel - taen agent v Evropa. Pak za koli stavashe vapros, nakradoha se na Ferrarita i Lamborghini-ta i nai-nakraia ostavi za sebe si NAI-SPECIALNATA kola - staroto GTO, koeto e diado na segashnoto... shto za bezumie...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ся за тва новото ГТО...Начи праиха в щатите едни дрифтинг състезания и искаха от ГМ да им направат мотора по-мощен. Пратиха им цели глави със валове и сичко само да ги пльоснат и да карат. Ма толко е скапан мотороа че гръмна още по време на тестовете и се налощи да им правят друг мотор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

пич само малко да те поправя филма се казва Gone in 60 Seconds :) а и Дизел не очаства в него ;)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

пич само малко да те поправя филма се казва Gone in 60 Seconds ;) а и Дизел не очаства в него ;)))

Е да, ама в тоя филм главния герой беше Форд Мустанг (кола за която наистина мечтая) и я караше Никалъс Кейдж. Дарко май сбърка филмите :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Ся за тва новото ГТО...Начи праиха в щатите едни дрифтинг състезания и искаха от ГМ да им направат мотора по-мощен. Пратиха им цели глави със валове и сичко само да ги пльоснат и да карат. Ма толко е скапан мотороа че гръмна още по време на тестовете и се налощи да им правят друг мотор...

Доста време вече дрифтят ГТО-то и то доста успешноhttp://www.caranddriver.com/article.asp?se...8&page_number=1Пък и американски small block не гърми току така, това не е някоя high tech японска самобръсначка, дето като объркат малко сметките и БУФ!Това е трактор бе момчета, трактор! Някой да е гърмял двигател на трактор...П.П. Тоя мотор няма глава :)) Има капак ;) И валовете са ниско долу, не са в "главата" тоест капака

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Bando

пич само малко да те поправя филма се казва Gone in 60 Seconds :huh: а и Дизел не очаства в него :bg:))

darcosi, filmyt, za koito govoria e XXX s Vin Diesel.Mojesh da prochetesh za nego tuk:http://www.badmouth.net/archives/000029.phpNakraia se karashe GTO.Ha3gPaBe!BandoP.S. Uchastva se pishe s "U" :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Не знам кво бе момче...Факт е че след като му пратиха преработните глави от ДЖЕНЕРАЛ МОТЪРС!!! по време на тестовете мотора гръмна! Прави си сам изводите за тоя малък блок...Всички други се състезаваха с мотори 1,6-2,0 и най мощтните стигаха до 418 конски сили. Единствено ГТО-то беше беше 8 цилиндров трактор, а завърши 10-то...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Те в щатите не правят само "едни" дрифтинг състезания, туй "щатите" не е като Горна Динакя - постоянно бръмчат тук или там, състезания всякакви.

Факт е че след като му пратиха преработните глави от ДЖЕНЕРАЛ МОТЪРС по време на тестовете мотора гръмна! Прави си сам изводите за тоя малък блок...Всички други се състезаваха с мотори 1,6-2,0 и най мощтните стигаха до 418 конски сили. Единствено ГТО-то беше беше 8 цилиндров трактор, а завърши 10-то...

"му пратиха" на кого са 'му' пратили? На "едните състезания" ли? Не разбирам. Пък и не съм чул още General Mistake да предлага такива решения ... Общо взето или подготвят всичко, "in house" или направо предлагат готов автомобил.Специално за LS1 блока на шевролет, има много тунинг комплекти, но оригинален от GM да има - за 1ви пъти чувам. Вдигат му до към 550 коня мощността без турбо или НОС, със тези екстри издържа до към 800 коня без прави "ПУФ"Между другото ти за състезания с мотоциклети ли говориш? 1.6 автомобил в дрифтинг състезания да участва пак за 1ви път чувам, а уж от 3 години следя шампионата в Япония ... може в "щатите" да имат тайни разработки на НАСА ...Та доколкото съм запознат, основно дрифтят със Nissan Silvia, S13-S15, но те са с 2.5 литра 6 цилиндров турбо мотор.Най-малкият двигател, който участва в дрифт състезанията, е 1.3 на RX-7 ама него не го броя, щото е Ванкел.Дори и старата Corolla GTS е с 1.8 двигател.Иначе при моторите не са GM изродите, а DaimlerChrysler с техният изродски Dodge Tomahawk с мотор от трактор, 10 цилиндъра 8 литра ... но не съм чул за някой камикадзе да се състезава с този мотор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Те в щатите не правят само "едни" дрифтинг състезания, туй "щатите" не е като Горна Динакя - постоянно бръмчат тук или там, състезания всякакви.

Факт е че след като му пратиха преработните глави от ДЖЕНЕРАЛ МОТЪРС по време на тестовете мотора гръмна! Прави си сам изводите за тоя малък блок...Всички други се състезаваха с мотори 1,6-2,0 и най мощтните стигаха до 418 конски сили. Единствено ГТО-то беше беше 8 цилиндров трактор, а завърши 10-то...

"му пратиха" на кого са 'му' пратили? На "едните състезания" ли? Не разбирам. Пък и не съм чул още General Mistake да предлага такива решения ... Общо взето или подготвят всичко, "in house" или направо предлагат готов автомобил.Специално за LS1 блока на шевролет, има много тунинг комплекти, но оригинален от GM да има - за 1ви пъти чувам. Вдигат му до към 550 коня мощността без турбо или НОС, със тези екстри издържа до към 800 коня без прави "ПУФ"Между другото ти за състезания с мотоциклети ли говориш? 1.6 автомобил в дрифтинг състезания да участва пак за 1ви път чувам, а уж от 3 години следя шампионата в Япония ... може в "щатите" да имат тайни разработки на НАСА ...Та доколкото съм запознат, основно дрифтят със Nissan Silvia, S13-S15, но те са с 2.5 литра 6 цилиндров турбо мотор.Най-малкият двигател, който участва в дрифт състезанията, е 1.3 на RX-7 ама него не го броя, щото е Ванкел.Дори и старата Corolla GTS е с 1.8 двигател.Иначе при моторите не са GM изродите, а DaimlerChrysler с техният изродски Dodge Tomahawk с мотор от трактор, 10 цилиндъра 8 литра ... но не съм чул за някой камикадзе да се състезава с този мотор.
Говора за това ГТО дето го постна в линка. То за 1-ви път "тази" (миналата) година участва в официалните дрифтинг състезания и ти казах как се представи. От това което чета разбирам, че не си ги следил достатъчно добре.За Королата съм убеден, че е 1.6 не 1,8 справка Джейми, той има подобна, но вече не влиза в тоя форум!Относно ГМ еми и те прават тунинг, но не става примерно ти да отидеш с твоя форд и те да ти го наточат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Bando - da ne gowori6 za Fast & Furios ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Bando

Opredeleno ne govoria za Fast & Furious, a za xXx s Vin Diesel.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

Bre xora vie ne ste li gledali "Trite X-sa"???Filma si e to4no s vin disel i v nego deistvitelno kradqxa sqkvi avtomobili i nakraq toi si ostavi GTO-to za sebe si.Kolegata ne e obarkal ni6to, film4eto e deistvitelno to4no s tezi geroi i s tezi sabitiq!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...