Jump to content
Greenwater

Каде в София се продават амортесъори

Recommended Posts

и да ме ориентирате кой са по добри ,че нищо не разбирам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руди96 май беше фирмата Кони червено, по спомен към 150 лева бройка, за по сигурно питай ДЕМОНА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кви пари ще ти стъпят скънк2?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fanfast

май ще си взема скунк2

Зелен не се филмирай, сложи си или Koni или Bilstein спортната серия :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой знае ли как стоят нещата с "ТОКИКО" ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

а някой знае ли как стоят нещата с "ТОКИКО" ???

Сложих токико на митсуто,но ги чаках над 2 месеца и излезнаха по скъпи от жълто кони-тва за спортните..............иначе повечето японски коли фабрично маи излизат с токико.Каябата също са добър избор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vektor

За пета генерация купе,колко струват спротните конита(от най-евтините говора).Аз имах предни и задни кони червени,задните с пружини.Предните ми стоят,ама задните ги продадох за което ме е много яд :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво разбираш под спортни Конита. Жълтото Кони за 5ген е ~300лв предни, ~300лв задни /разллика макс +-10лв/ Червеното кони е по евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам малко повече устойчивост на колата.И евентуално,да са малко по ниски от оригиналните....Иначе,пружини също ще трябват....

Редактирано от vektor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта е с жълто кони отпред и пружини weitec /отпред и отзад/ ....пружините са 40/40 смъкват с 4см. От тогава е мн по стабилна. Нямам никакви оплаквания. Бяха ми казали, че много щяло да друса ама на мен хич не ми пречи даже ми е голям кеф и я чуствам по-добре колата. по-твърда и по стабилна...аз такава искам да е :rolleyes: За поведение на колата с червено кони може да питаш Demon или да намериш темата, в която беше писал за тях. Всичко зависи от това какво искаш и очакваш, а и от парите ... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа,търся нещо средна работа.Максималната устойчивост,която е възможна без колата да стане много твърда.Съвсем мъничко да я втвърдя и сваля минимално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа,търся нещо средна работа.Максималната устойчивост,която е възможна без колата да стане много твърда.Съвсем мъничко да я втвърдя и сваля минимално.

Цветът е червен за теб :rolleyes: .........по принцип самата смяна на амортисьори ще доведе до корена разлика в поведението на колата,в началото ще е по твърда но после ще се отпъсне малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега.Тия дни ще си сложа предните Конита,ако станат де.Ако ми ареса,ще взема и задни. :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...