Greenwater 0 #1 Публикувано 3 Февруари, 2008 и да ме ориентирате кой са по добри ,че нищо не разбирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 3 Февруари, 2008 Руди96 май беше фирмата Кони червено, по спомен към 150 лева бройка, за по сигурно питай ДЕМОНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #3 Отговорено 3 Февруари, 2008 http://www.rudy96.com/Contact_bg.html ......кони е наи добрия избор цена/качество Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 3 Февруари, 2008 май ще си взема скунк2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #5 Отговорено 4 Февруари, 2008 Кви пари ще ти стъпят скънк2? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fanfast #6 Отговорено 4 Февруари, 2008 май ще си взема скунк2Зелен не се филмирай, сложи си или Koni или Bilstein спортната серия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alpinab 0 #7 Отговорено 4 Февруари, 2008 а някой знае ли как стоят нещата с "ТОКИКО" ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #8 Отговорено 4 Февруари, 2008 а някой знае ли как стоят нещата с "ТОКИКО" ??? Сложих токико на митсуто,но ги чаках над 2 месеца и излезнаха по скъпи от жълто кони-тва за спортните..............иначе повечето японски коли фабрично маи излизат с токико.Каябата също са добър избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #9 Отговорено 4 Февруари, 2008 За пета генерация купе,колко струват спротните конита(от най-евтините говора).Аз имах предни и задни кони червени,задните с пружини.Предните ми стоят,ама задните ги продадох за което ме е много яд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #10 Отговорено 4 Февруари, 2008 Какво разбираш под спортни Конита. Жълтото Кони за 5ген е ~300лв предни, ~300лв задни /разллика макс +-10лв/ Червеното кони е по евтино. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #11 Отговорено 4 Февруари, 2008 (Редактирано) Искам малко повече устойчивост на колата.И евентуално,да са малко по ниски от оригиналните....Иначе,пружини също ще трябват.... Редактирано 4 Февруари, 2008 от vektor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #12 Отговорено 4 Февруари, 2008 Мойта е с жълто кони отпред и пружини weitec /отпред и отзад/ ....пружините са 40/40 смъкват с 4см. От тогава е мн по стабилна. Нямам никакви оплаквания. Бяха ми казали, че много щяло да друса ама на мен хич не ми пречи даже ми е голям кеф и я чуствам по-добре колата. по-твърда и по стабилна...аз такава искам да е За поведение на колата с червено кони може да питаш Demon или да намериш темата, в която беше писал за тях. Всичко зависи от това какво искаш и очакваш, а и от парите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #13 Отговорено 4 Февруари, 2008 Да ти кажа,търся нещо средна работа.Максималната устойчивост,която е възможна без колата да стане много твърда.Съвсем мъничко да я втвърдя и сваля минимално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #14 Отговорено 4 Февруари, 2008 Да ти кажа,търся нещо средна работа.Максималната устойчивост,която е възможна без колата да стане много твърда.Съвсем мъничко да я втвърдя и сваля минимално. Цветът е червен за теб .........по принцип самата смяна на амортисьори ще доведе до корена разлика в поведението на колата,в началото ще е по твърда но после ще се отпъсне малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #15 Отговорено 7 Февруари, 2008 Мерси колега.Тия дни ще си сложа предните Конита,ако станат де.Ако ми ареса,ще взема и задни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове