Jump to content
Guest Venom_ALIEN

Twincam

Recommended Posts

Guest Venom_ALIEN

Няки знаели какво озна4ава това ?Ако някои знае моля да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Същото като DOHC.

Или казано накратко - ДВА (горно разположени) разпределителни вала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Не искам да се заяждам, но:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN

съжалявам де но на мен въпроса не ми се струва 4ак толкова тъп :blink: .По добре 5-мин срам отколкото цял живот прост :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

ми и аз преди питах за тоиа вапрос ама тука колегите ме направиха на бус и коприва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Стига сте се цупили де, ADH ви отговори много точно,а кои въпроси са първо за google си преценява всеки. Просто преценката ви за този въпрос ;) Веки е бил оплюван за глупав въпрос, ма дайте сега всички да се тръшкаме и "Те са лоши и ми се подиграват че незнам"Виктор е много прав, можеш да научиш много и да си спестиш мешните въпроси като просто прекараш 5-6мин на www.google.com :) хайде със здрави и не му мислете толкоз ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

вече се обърках...моля за обяснение... TWINCAM "контролира впръскването и хода на клапаните","Twin Cam Zna4i Dvoen Karborato bez injektsia ima go pri malkite iaponski koli4ki i pri golemite amerikanski 4udovi6ta :blink:) ne spori s mene za koli ;))" - тва са цитати на един приятел...кое е вярно последно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

вече се обърках...моля за обяснение... TWINCAM "контролира впръскването и хода на клапаните","Twin Cam Zna4i Dvoen Karborato bez injektsia ima go pri malkite iaponski koli4ki i pri golemite amerikanski 4udovi6ta ;)) ne spori s mene za koli ;))" - тва са цитати на един приятел...кое е вярно последно?

Кажи на този твой приятел да иде да си плати здравните осигуровки :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

мерси АДХ...щом ти го казваш...много ясно, че ти вярвам...поне това, което прочетох от твоите мнения във форума...склонен съм да кажа, че при теб ХОНДА е болестно състояние...(в добрия смисъл естествено!)...ЕВАЛАТА!мерси много за помощта :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

"Twin Cam Zna4i Dvoen Karborato bez injektsia ima go pri malkite iaponski koli4ki i pri golemite amerikanski 4udovi6ta "

Можеби твоя човек говори за Twin Carb :blink: което си и означава два карбуратора.

TWINCAM "контролира впръскването и хода на клапаните"

А TwinCam-a какво управлява: ми нищо не управлява.... просто два разпределителни вала ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...