Jump to content
Guest Venom_ALIEN

коя бензиностанциа предпочитате?

Recommended Posts

Guest Venom_ALIEN

хора питам се в Балгариа в коя бензиностанциа лъжат най малко и бензина е наъ хубав?АЗ 4есно казано много се 4уда моля споделете мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Аз сьм твьрдо за ЛУКОЙЛ :D и твьрдо против ШЕЛ :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

на Shell сипваи ако искаш да си скапеш колата или поне да не ти кара нормално :rolleyes:Лукоил да :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Незнам защо всички плюете Shell. Аз по принцип наливам от една noname бензиностанция, но имах на няколко пъти шанса да опитам 95 V-Power на Shell - първо ми падна доста разхода и второ ... по Витиня нагоре на 5-та със 120 с друг бензин не става или поне не и с моя Д13Б2 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Относно бензиностанциите мога да кажа,че вече зареждам само от ПЕТРОЛ,ЛУКОЙЛ и ОМВ.Отскоро карам хондата,но отпреди карам Пежо 306 1,8 16V и най добре му понася бензина от тези трите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Само Лукойл и нищо друго!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN

съжалявам 4е не сум видиал 4е има такава тема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

На мен ми казаха че 95-цата на ЕКО бензиностанциите е най-качествения в БГ. и преди да сте заяли , не е чуто от комшията, каза ми го човек които е в бизнеса с бензина от доста време и върти нещата там.А шела го плювам Didko щото 95 с добавки и колата не искаше да върви изобщо дори. d15b2

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

От няколко месеца само Лукойл, преди това беше ОМВ, а Шел отдавна остана в миналото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Само Лукойл и нищо друго!

:blink::blink::blink: с омв бенз много киха :blink: за това не сипвам там. Има лами обаче които не пробират незнам що. Може би са тип "домашен булдозер" или "портативен беларус" :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ОмВ :blink::blink::blink: и твърдо против Shell :blink::blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Незнам защо всички плюете Shell. Аз по принцип наливам от една noname бензиностанция, но имах на няколко пъти шанса да опитам 95 V-Power на Shell - първо ми падна доста разхода и второ ... по Витиня нагоре на 5-та със 120 с друг бензин не става или поне не и с моя Д13Б2 :blink:

И аз така :blink: . Преди и аз не обичах шел, ама един път сипнах 95 Vpower и съм много доволен. От тогава карам предимно с такъв. За разхода не знам, ама вървежа е супер. Специално за този шел говоря на Сливница, иначе от шела на Орион съм сипвал ужасен боклук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

А за Темпо-то какво ще кажете :blink: говоря за този в Емил Марков, на този дето е в Младост нещо не ми хареса бензина последния път.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

А за Темпо-то какво ще кажете ;) говоря за този в Емил Марков, на този дето е в Младост нещо не ми хареса бензина последния път.

Един приятел сипва на темпото в Банишора той е някакъв energy бензин и бил много хубав. Ще го пробвам скоро да видим как е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Еко ЕЛДА( Гърците ) , Лукойл, Темпо !!!! Първата верига обаче няма много добре развита мрежа бензиностанции :) !

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Евала за темата. Аз съм на мнение, че повечето бензиностанции от типа: Лукойл, ОМВ, Еко, Петрол стават горе-долу. Въпреки, че със стария Кадет ми се е случвало в рамките на на 24 часа да сипя 4 пъти по 10 литра от изброените бензиностнации и ако е кофти бензина колата се дави и тн. Това бих си го обяснил само, че ако е излязла някоя "кофти" партида от Нефтохим-а, то това се отразява и в бензина по бензиностанциите.Ето защо аз от време на време прибягвам до Темпо, поне разправят (след като е отпаднал монопола за търговия на петролни продукти в БГ), че бензина се кара от Гърция. Значи по познати (и мой опит от Италия) има разлика в чистота на бензина от този в Зап. Европа, САЩ и България.Малко се отплеснах, но трябва да се зарежда в големите вериги бензиностанции: Лукойл, ОМВ и тн, вкл. и Темпо. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

След Красна поляна (по посока овча купел) има ОМB и Shell. Редовно наливах от Shell-a ама един път пробвах от OMB-to., Така или иначе са една до друга. Да ви кажа честно (стриктно си водя статистика на Excell-a за разхода на колата) ама не видях разлика. Чувал съм, че май не зависи толкова на коя компания е бензиностанцията, а от кое място сипваш. Щото и до ден днешен половината са за Shell, другата - за OMB. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

За тези които карат на газ - Топливо в Младост 1 бивша Витито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest var

За темпо мога да ви кажа от сигурен източник, че ако не им мине котка път /да се чете с редки изключения/ бензина се внася от гърция. Не знам дали това е хубаво или не... според мен е по-добре от нашенския ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Само Лук Ойл , просто в момента бензина им е номер 1. Дидко сложихме на една от колите 95 В Пауа :) и кво , след 10 км колата загасна ;) кво се оказа , грешка в инжекцията,после пак запали , но не е там въпроса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

За темпо мога да ви кажа от сигурен източник, че ако не им мине котка път /да се чете с редки изключения/ бензина се внася от гърция. Не знам дали това е хубаво или не... според мен е по-добре от нашенския ....

Ами имам иформация за 3 гръмнали двигателя от Темппо преди зареждах там бях доволен но за съжаление го преебаха и сега мога да кажа ОМВ средно и само ЛУК ОЙЛ това е :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

ДОБРЕ ВЕ-кат толкоз плюете 'шел' що не се дръпнем с някоя д15б2 -без значение дали е хечбек ,седан или купекарам с масло шел и наливам 95 ви-пауър-а той слага квот си иска масло и бензин 95 на лукойлКАЗВАМ ГО СЪВСЕМ СЕРИОЗНО НАВИТ СЪМ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАМ НА 400 МЕТРА С ДРУГА Д15 Б2- чАКАМ ОФЕРТИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Навит съм колега ;) Хечбек , карам с масло Мотул 10-40 ;) Махам конусовидния филтър и те почвам ;) На следващата среща в София ще гледам да присъствам - по принцип съм от Пловдив :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе кво спорите бе?!На мойта 92 от Лукойл и сипвам и нема грижи... :) Че и в 8800 влиза и аванса не трака...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

А за Темпо-то какво ще кажете ;) говоря за този в Емил Марков, на този дето е в Младост нещо не ми хареса бензина последния път.

Един приятел сипва на темпото в Банишора той е някакъв energy бензин и бил много хубав. Ще го пробвам скоро да видим как е :)
И аз почти винаги зареждам на Темпо в Банишора и съм много доволен, и награди даваха, бензина е хубав, няма вода и примеси (източвал съм резервоара).Ако в близките 3 месеца са го развалили - не знам... Иначе вярно Темпото в Младост малко ме съмнява. Но и много рядко съм зареждал там, че да имам впечатления.Сега съм с Транскарт и зареждам на кредит от Петрол - Петрол Перфект (синьо-жълтите) май са с най-добрия бензин, по-доволен съм отколкото от Лукойл-Петрол (комбинираните) а от старите Петрол-и ме е страх да зареждам.Иначе с Петрол-Перфект не съм имал проблеми и колата добре върви. Но като имам пари зареждам в Темпо.95++ бензина им със сигурност е Гръцки, по-летлив е, по-лесно пали зимата, по-малко примеси има - не е никак лош бих казал.

За тези които карат на газ - Топливо в Младост 1 бивша Витито

потвърждавам! и цените им са много добри, и не лъжат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LoShoTo

ОМB са твърдо най-добрите .Най мраза ЛУКОЙЛ ,a SHELLA горе долу се ядва ,но със сигурност са с по добър бензин от тоя на лукойла.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Аз чух от достоверни източници че темпо много е влошило качеството !чух че има проблеми после от този бензинне знам дали е 100% верно но така ми казаха :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

еко петролиум е много добра аз само там си сипвам 95

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Еко петролиум :huh: Навремето беше мн. добра тунджата там. Сега са го развалили. Наскоро сипах малко от там, но горката ми Хонда се мъчеше като .... Виж Еко Елда - това е друго нещо :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

да ви кажа сипвам често и на ВР и от нея съм много доволен :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

За 92 се майтапих, но съм пробвал.Днес сипах 100 на ОМВ... Малиии колко доволно мърка мотора навсичкото отгоре и върви по-яко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

PARADOX_sf Публикувано на Feb 3 2005, 09:32 PM и върви по-яко!

Да де, а ако ти светне чек енджина по някое време непременно ми се обади, щото моя винаги го прави като му сипя 100 :thumbs1: Иначе със 100 октана и моята литва направо :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Карам с променен софтуер и не ползва кислородния сензор.Освен тва забелязах, че пали доста по-лесно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Карам с променен софтуер и не ползва кислородния сензор.Освен тва забелязах, че пали доста по-лесно!

И на мене ми е същото впечатление за 100тицата много добре и действа :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...