Jump to content
Guest Hronos

Много тъпа история.

Recommended Posts

Guest Hronos

Днес Отидохме с един познат на Горубляне,отдавна ми надува главата да му намеря H-RV,и му намерих де.

Разгледахме джипката покарахме я,ходихме и до Омбре даже заради някакво съмнение.Прибрахме се на Горубляне и отодохме до бензиностанцията да направим пазърлъка и да пием по едно малко.Аз приятела ми /купувача/ и продавача.Стоим и си говорим.Моя човек си остави якето на един стол на 50 см.зад гърба ни.Обсъждаме парата и се пробваме да свалим о6те 500/600 лв.

И по едно време колегата си взе якето и му нема портфеила,Перфектна схема.Ама не от страна на търговеца,крадци костюмари,Шиптъри.ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

В бензиностанцията има камери,управитела ни пусна записа,просто невероятно,уставя си човека якето до неговото на съседния стол и си поръчва кафе на развален БГ,на бара.После бърка в джоба на съседното яке,взема си неговото и изчезва,и това става на 50 см от нас,а ние си говорим за Хондата.

Пазарлъка приключи и до зделка така и не се стигна.Просто вече не ни беше до купуване на нищо при полужение че в портфеила е имало околи 1500 лв. и мн.документи.

К,во да ви кажа.

НЕВЕРОЯТНО.

Ах-ах.да бяхме го видели,щях да му гръмна Капачките и на двата крака ама неиси.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Е на това му се вика късмет :P:rolleyes: Има държави, в които въобще не се краде, но тук просто не е така.В Гърция например въобще не си заключват колите (с изключение на големите градове като Атина и Солун, защото там живеят много българи и турци :( ).Просто нямам думи :D:o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ебаси........Колега, тоя си заслужава да му натрошът не само краката, а и ръцете! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

кофти друг път да внимавате аз имам един позанат мангал от левски жена му работи в англия тоя занаят и нащо момче бръмчи с 500 сел...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Тоя трябва по по Крумовите закони.Учили сте история знаете за какво става въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Ама и да го хванат- какво?- нищо! ще го пуснат, а ако ти нямаш гражданска примерно ти го на*иват четвъртит! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...