Jump to content
Guest Didko

Snow Drift

Recommended Posts

Guest Didko

Момчета, кажете едно готино равно място в София, където мога да отида и да си направя кефа да си повъртя машинката малко на сняг :lol: Сега съм запрян в офиса и ме боли сърцето като гледам навън какво се е бялнало :D Ако има навити утре (неделя 30.01.2005) може да се съберем и вместо ски да караме хонди по снега, само моля кажете готино място за това :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

1. витоша - 2 пътя - към алеко и към златните мостове :D тази седмица 2 пъти пробвах :lol: има яко хора ама не знам ако не си с добри гуми - не ходи2. плана - след железница в ляво има един път! внимавай и на двете места много защото е пълно с хора учещи се да карат (рали:unsure: даже веднъж засякох царски на кулата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ей не там,не четохте ли онзи ден на последна страница на в.Нощен Труд,едни тъпаци какво направиха.5-6 коли в гората.Първия скочил в гората,следващите двама спрели да му помагат и останалите летели отзад и като се резнат в спрелите коли и всичките в Пирогов,и колите им размазани.Тъпанарска работа.И не са се карали а си говорели на малки имена.Абе отишли да се Лъзгат и хубаво са се лъзнали всичките.Измислете на полигон някъде и аз ще се включа.Трябва да няма движение за да е безопасно.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Измислете на полигон някъде и аз ще се включа.Трябва да няма движение за да е безопасно.

Даааа! Това имах предвид и аз! Искам голям плац като летище, да е хубаво замръзнало и аз да съм с летните гуми :unsure::lol: ...та някой да се сеща за хубав полигон?! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Казвайте къде.идвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз във русе ходя на учебниа полигон, и има един друг дето се учат да карат камиони на него, много е подходящ. някои ако може да се сети и във варна къде има такова място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Някъде в горубляне имало полигон поне така ми казаха де но незнам каде е бил в добро състояние за разлика от ст.град

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Казвайте къде.идвам.

А имаш ли кола със задно предаване?Че с тия Хонди ще си скъсаме ръчните.Някоя Ладичка е голям купон. Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

и аз съм за! ом много време се ослушвам за такова местенце но до сега нищо не излиза. ако някой знае нещо подходящо да свирка! аз вчера на паркинга на тахномаркет-а(новия до МЕТРО) доста се позабавлявах! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Пичове аз мога да ви предложа нещо перфектно ама е в Благоевград за съжаление :unsure: Има полигон едно време се провеждаха изпитите за "Б" и "А" категори ама сега е пуст...размери на 2 може футболни игрища...и е в добро състояние ама е в Благоевград :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Пичове аз мога да ви предложа нещо перфектно ама е в Благоевград за съжаление :unsure: Има полигон едно време се провеждаха изпитите за "Б" и "А" категори ама сега е пуст...размери на 2 може футболни игрища...и е в добро състояние ама е в Благоевград :lol:

това дето има една картинг писта до него нали?да много е подходящ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

о дидко перфектна идеиа само казвате каде и отиваме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

на паркинга на тахномаркет-а(новия до МЕТРО) доста се позабавлявах! :rolleyes:

Ами между другото и аз свърших тая работа току що много е яко само че в БИЛЛА вечерта няма грам коли пусто е отдолу готина настилка и се получава много як дрифт :D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

тука ж лулин има доста подходи6ти трасенца но триабжа да е много касно да ниама коли ако исакте мойе да се рабереме не6то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

d15b2 Същата батка...супер е за Въртелешли :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

аиде бе колеги 6е се разбираме ли не6то за таиа ве4ер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

Аз за днеска си взех дрифта на екс , та маи за година напред :D:o карам си с 90км/ч посока Ботевград и като влезе в коловоз и като се завартя на 3 пъти . Нит имах време да реагирам нито да се стресна кои знае как :P ти стана за секунди , и добрече няма6е коли зад мене .... а и не оспях и да закача никаде само си се врътках :( Всичко е добре когато завурши добре :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

малиииии, баси, бегай да пиеш едно четворно!!!!!аз днес сложих нови задни накладки и скоро май ще се дивее :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

скоро май ще се дивее :rolleyes:

Някои вече дивяхме цяла нощ по софийските улици :D Беше готино преди да почнат да чистят кьм 4 сутринта но за сьжаление не бях с Хондата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Полигона в Студентски град е идеслен за целта. Има и стари гуми с които да си направиш трасе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Полигона в Студентски град е идеслен за целта. Има и стари гуми с които да си направиш трасе

Да идеален е ама ако си с луноход :P Аз я свърших тая работа в събота вечерта пред НСА - пътя широк, равен, хлъзгав ... Като гледам и други са се накефили, макар че не се събрахме. Да се надяваме, че и другия уикенд ще даде време за подобни мероприятия :rolleyes::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Аз пак си направих кефа от софия до мальовицав събота към 8 часа :rolleyes:от черковна до мальовица грам асфалт не видях :D)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Има един път между Дружба 1 и Дружба 2, който е супер широк и в едната си част две платна не са преградени. Там минава тролей 4 (ако се сещате). Мястото е направо перфектно вечер- пътя е осветен и е супер. Само трябва да се внимава за ченгета : :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Има един паркинг в началото на пътя за Алеко - вляво се намира от пътя - малко над станцията на драгалевския лифт се пада или над манастира по-скоро. Не е голям, но поне е високо и по-често става - вечер няма никой дори и към 19h. Не съм го виждал без сняг обаче :rolleyes: , но мисля че не е разбит :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

А какво ще кажете за Бояна, пред Музея :rolleyes: Аз всяка вечер, прибирайки се не пропускам да си се повръткам там :P дори и да няма сняг, щото те там чистят точно заради такива като нас :o Поне е много широко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Аз я свърших тая работа в събота вечерта пред НСА - пътя широк, равен, хлъзгав ... Като гледам и други са се накефили, макар че не се събрахме. Да се надяваме, че и другия уикенд ще даде време за подобни мероприятия

Хей стига сте ме дразнили, умирам! Тук в Милано слънце пече като късна есен, по риза стоя на кафе на улицата и се пека на слънце, чак тен хванах. Много странно, в южна Италия сняг, във северна +15 градуса!Дидко ще повредиш хубавите гуми ей, стига си дрифтил, пази ги :blink:))Ще се претрепеш пич, тез гуми не са за сняг!Иначе новите Semperit WinterGrip държат много яко! С бате Хронос си направихме един рейс от Златните Мостове надолу - веднъж не поднесох или да ми блокират спирачките! Все едно по асфалт се движех - ще трябва да слагам летните гуми за дрифтовете! 2 летни изтъркани валяка отзад и йохохооооо! Само да се върна, и да не се е стопил снега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

... ще трябва да слагам летните гуми за дрифтовете! 2 летни изтъркани валяка отзад и йохохооооо! Само да се върна, и да не се е стопил снега!

Аз не съм ги свалял и сеполучава леко връткане и без ръчна :blink::blink: супер е особено на кръговото ... ама .. стана само веднъж че кукииииии :blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Пичове на Битака може да ходиме. Там няма никой вечер. Едни приятели са ходили и са навъртяли 40 км само там :blink: Ако има сняг до събота викам да го прослушаме :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

На битака е супер.Какви врътки врътнах за съжаление не с хонда :blink::blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Дидко ще повредиш хубавите гуми ей, стига си дрифтил, пази ги :blink:))Ще се претрепеш пич, тез гуми не са за сняг!

Верно не са за сняг! Учудващо държат като за стари! Направо се губи удоволствието - немога да я завъртя без ръчна (почти) :blink::blink: ...жалко че летните ми са на 200км иначе охоооо да бях скокнал в тях :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Вчера повъртях малко пред зака Фестивалнатам става но е малко :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

На мен даже най-ми харесва по улиците в квартала. Иначе какво?- само въртиш и каквото стане. А така се стремиш да влезеш правилно в другата улица и т.н. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

D16A8 Публикувано на Feb 1 2005, 12:12 PM А така се стремиш да влезеш правилно в другата улица и

.... уцелиш колата на някой нещастен човечец паркирал си пред блока - къщата :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

D16A8 Публикувано на Feb 1 2005, 12:12 PM А така се стремиш да влезеш правилно в другата улица и

.... уцелиш колата на някой нещастен човечец паркирал си пред блока - къщата :)
Хе хе. Без да има коли. ако не си сигурен не пробваш ;) бавно и лекичко ;) много обичам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Днес след 21:30 май ще ходя на паркинга на битака...0887 390 851 ми е тел-а.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Има един път между Дружба 1 и Дружба 2, който е супер широк и в едната си част две платна не са преградени. Там минава тролей 4 (ако се сещате). Мястото е направо перфектно вечер- пътя е осветен и е супер. Само трябва да се внимава за ченгета : ;)

Прав си колега мястото е идеално за безумни нещаПоследния труп на тази отсечка е от преди 1 месец - добре ли е :) Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз миналата събота си направих кефа на полигона на гребната в Пловдив ;) Въртях се въртях се и като си тръгвах ме засякоха куките и ме предупредиха да не правя повече такива неща ;) беше към 21 30 чеса , бяха се насъбрали някви кибици ;) С Шътълче с леко изтъркани зимни гуми също е яко,.... беше хубаво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е аз миналата зима се качвах на плана(там ходят много състезателчета) :bg: но от много фиестички накрая се забих в мантинелата :huh: та мисалта ми е ; то кеф-кеф но триабва да се внимава :thumbs1: УмНАТА ПИчОВЕ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venom_ALIEN

пи4ове миастото е в стодентски грат на полигона

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...