Jump to content
wesson

помпа на съединител за акорд F18a3

Recommended Posts

Здравейте колеги, въпроса ми е следния. Протече ми помпата и се чудя дали да сменя само гумичките или тряя цялата да се сменя.И ако някой знае от каде да ги взема ще съм ви много благодарен. :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм тоталния специалист , но препоръчвам да си купиш ремонтния комплект от бултрако - все пак е оригинален , чувал съм че възстановяват помпата - като подменят гумите на буталцето - но няма добри отзиви .Ремонтния комплект е към 50-тина лева може и по-малко да беше и включва гумички за буталцето и други джаджки БЕЗ самата помпа и буталцето . Провери не съм сигурен ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wesson

Мерси за мнението колега. :angry: п.с. Можеше и още някой да изкаже своето ....:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей ;)Аз също имах този проблем и си купих ремонтен комплект от Бултрако. Обаче си взех и за двете помпи ( на съединителя и на педала) и добре че го направих. Течеше само от долната помпа и смених гумички само там но след това протече и горната и пак смяна ;) Маистора ми каза че имам късмет че не са били износени много самите помпи защото в такъв случай само ремонтен комплект не помага.Надявам се да съм бил полезенПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STD

Е то няма смисъл особенно да си вземаш такъв комплект шото цялата помпа беше 85 лв (горната) ако не се лъжа.а и ще ти ги сменят в сервиза на поносими цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest oncho

Вземи си ремонтен комплект и за двете помпи за всеки случаи че да не стане като при мен (да протече и горната). А новите помпи в Бултрако са соленички по-евтината около 270 лв другата около 320 лв до колкото си спомням.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си закарах колата при моя майстор и ми направи ремонт на двете помпи и ми взе 60 лв, вече 4 месеца нямам проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...