stanislav_stz 8 #1 Публикувано 28 Януари, 2008 3gpaBeuTe! Интересува ме, тези които са с английските Civic-и и имат cooler или просто тези които знаят, къде точно се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DundyTheCroc 2 #2 Отговорено 28 Януари, 2008 На Акорда се намира в дясно от радиаторите като си застанал пред колата. Ще го намериш лесно по влизащите и излизащи от него дебели маркучи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stanislav_stz #3 Отговорено 28 Януари, 2008 На колата на която трябва да намеря мястото му, няма такъв. Има наистина едно място отдясно, една празнка рамка, но не е легнала (хоризонтално) а е разположена вертикално (дългата част сочи на горе). Това ли ще да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubozaki 0 #4 Отговорено 28 Януари, 2008 колегата DundyTheCroc е прав!обаче ако го търсиш на твоята хонда няма да го намериш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stanislav_stz #5 Отговорено 28 Януари, 2008 На мен ми е ясно че няма intercooler, чак толкова зле не съм. Искам да знам точно кое е мястото, това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #6 Отговорено 28 Януари, 2008 едно такова като воден радиатор ма не точно. Маркучите дет влизат в него идват от всмукателната система от въздушния филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #7 Отговорено 28 Януари, 2008 (Редактирано) Хора, мен ме интересува мястото където се намира и самата рамка, която го държи, при положение че колата никога не е имала такъв, но е предвидено да има. За това питам тези с английските Civic-и, че те най-добре трябва да знаят. Редактирано 28 Януари, 2008 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sirakoff 0 #8 Отговорено 28 Януари, 2008 Интекулера се намира като отвориш капака на двигателя се пада отдясно до водния радиатор дето ти е отляво! Там съм го виждал на английските Акорд и Сивик! Иначе се избира по каталог. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #9 Отговорено 28 Януари, 2008 Благодаря много А по каталог, имаш предвид по марка и конкретен модел? Защо тогава някои фирми се интересуват само от размерите? И къде мога да открия компетенция относно този модел? Извинявам се за off topic-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #10 Отговорено 29 Януари, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове