hangman_real 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2008 Значи накратко да обясня в следствие на големите студове преди 2-3 седмици хондилака не палеше и се стигна до сервиз, където ми казаха че са ми сменили свещите и всико е ок.само че сега си пали ок ама като подам газ на ниски обороти 2000-2500 и се получава едно прехълцване все едно някои ме дърпа после пук се отпушва абе луда работа та идеята ми е възможно ли е майсторите да не са улучили точно свещи за моя модел (5г купе д16з9) или е нещо друго . Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer #2 Отговорено 27 Януари, 2008 не ми се иска да те подвеждам, защото съм със съвсем друг двигател, обаче същия проблем го имам и аз и със сигурност не е от свещите при мен. търси другаде проблема, горивен филтър, въздушен филтър ... ако греша колегите да ме поправят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 27 Януари, 2008 NGK Made in Japan е отговора на твоя въпрос Всичко друго е компромис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nedo1 #4 Отговорено 28 Януари, 2008 Да ма нали знаете че има и NGK за по 6,50лв. То вече на тоя пазар каде и да идеш вадят каталог и каквито свещи продават , такива казват ,че са за твоята кола. Купуваш и след това си ги биеш от главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hangman_real #5 Отговорено 29 Януари, 2008 само да заостря вниманието на хора с проблем като моя като вариан за решение. Минах една диагностика на двигателя и веднага излезе дроселовата клапа. Не мога да кажа точно какво и беше но щом маисторите и пари не ми взеха значи е нещо незначително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #6 Отговорено 29 Януари, 2008 Какво и направиха на дриселовата клапа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 31 Януари, 2008 братле ся кажи на тез майстори които ти смениха свещите че нещо не ги бива защото аз лично съм ги гледал бяха като керемиди и в отлично здраве все пак нжк Р дано си сложил пак същите но японски ! а това за дроселовата клапа верно какво са и настройвали ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове