Morfyn 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2008 Здравейте . значи имам проблем с мотора той е на хонда 1.6 16 винтила . не сам много наясно с нещата но ми харчи много масло някаде по 50гр. на 100 клм. ако някои знае нещо по въпроса как може да бъде причината моля помогнете ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak #2 Отговорено 27 Януари, 2008 (Редактирано) Здравейте . значи имам проблем с мотора той е на хонда 1.6 16 винтила . не сам много наясно с нещата но ми харчи много масло някаде по 50гр. на 100 клм. ако някои знае нещо по въпроса как може да бъде причината моля помогнете ... приятел, ти що реши ,че ти харчи 50гр. на 100 км. Нали се сещаш ,че тия 100 кл. трябва да си ги минал по възход Редактирано 27 Януари, 2008 от FreekManiak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #3 Отговорено 27 Януари, 2008 маслообирачи на клапаните мисля,че ти е време да сменяш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове