isimeonov 0 #1 Публикувано 25 Януари, 2008 Здравейте.Карам от 4-ри месеца Хонда CR-V (2000г., 147к.с.) и я намирам за чудесен автомобил. Единственото което ме дразни е шумният двигател над 3000 об/мин. Някой може ли да сподели дали това е само мой проблем или по принцип си е така ???? На градско не е проблем, но на извън с над 120/130 направо ми "надува" главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 25 Януари, 2008 направи проверка при Омбре дали ти са зацепени правилно ангренажите, понеже имаш втори балансиращ вал и си с 2 ангренажни ремъка. Любимо занимание на гаражните майстори е да бъркат с по 1 зъб центровката и резултата е шумен двигател. Моят е същия 2.0 147кс и няма такъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 25 Януари, 2008 само веднъж съм се возил на CR-V , останах с мн добро впечатление.ИЗОБЩО двигателя не се чуваше направо се учудих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isimeonov 0 #4 Отговорено 25 Януари, 2008 ремъците и всички консумативи ги сменях в ЮБИ-КО, като купих колата. 700лв оставих там...много гаден номер ще е, ако наистина нещо са прецакали. само шума ли е проблем, ако не са ги зацепили както трябва ???? защото иначе като разход е много добре и върви прилично (не че имам база за сравнение от друга). Разхода, като беше топло, на градско падаше под 10, а сега е около 11-12. навън е около 8-9, макс 10 при много натискане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 25 Януари, 2008 направи проверка при Омбре дали ти са зацепени правилно ангренажите, понеже имаш втори балансиращ вал и си с 2 ангренажни ремъка.Майна грешиш,Б20-ката е "само" с един ангренажен ремък и баланс валове няма.На въпроса на колегата.....карай си джипката спокойно този мотор си е шумен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 25 Януари, 2008 Потвърждавам 1 ангренаж,поне този който ми е в мазата е с 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #7 Отговорено 26 Януари, 2008 Само с 1 са б20-ките. Провери си гърнетата. Не те съветвам да ходиш в Юби ко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове