cK1 28 #1 Публикувано 25 Януари, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=odBjWkQ030YТва клипче малко остана да ме развреве , а ако бях някъде в чужбина - одма ми бяха тръгнали !Умишлено не го пуснах в темата с "готините клипчета". Клипчето е невероятно, много стилно и качествено, направено с невероятно много и невероятно хубави снимки от България, на "фона" на няколко хубави ремиксирани български народни песни. Тва е! Гледаите къде живеем ейййй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedrum 0 #2 Отговорено 25 Януари, 2008 Браво!Много емоционално,да се изправиш с ръка на сърцето,с поглед към трикольора....И после: "-Българи!Юнаци!"(извинявам се,но ме хвана носталгия за световното в Щатите..). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #3 Отговорено 25 Януари, 2008 Обичам Родината си, мразя държавата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 25 Януари, 2008 Красота... винаги съм искал да я обиколя цялата, да я видя с очите си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #5 Отговорено 25 Януари, 2008 @ ShEfA Изчакай и аз да се метна след десетина, единадесет месеца на една хонделка и ше я изръшкаме цялата ни мила рОдина И аз много искам да я обиколя, не може да живееш в някаква страна и д ане я поснаваш като география (и като на карта и като наживо), това е моето мнение, иначе понятието България би останало без значение, без пълнеж...... Ще я изръшкам цялата, ей. Само да се кача на собствено возило и цялата ще я обиколя. А клипчето наистина ме разчувства. Който го е правил го е направил много професионално, такова клипче би продавал много добре българския туризъм навсякъде по света Ехххх в каква хубава страна живеем......само да не бяхме толкова калпав народ...ама то народа си го е казал, нали я знаете приказката за ябълката и прасето...... ....бе казано по модерному.......БъЛгАрСкАтА ПрИрОдА РуЛиРа :guns: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #6 Отговорено 25 Януари, 2008 btw, забелязяхте ли профила на човека, качил клипа? Hometown: OhridDamn! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 26 Януари, 2008 такива хора трябва да бъдат обявявани за НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ, а не Първанов да кичи Доган до колкото си спомням с орден "Стара планина" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 26 Януари, 2008 Mного яко клипче , наистина в България има страшно красиви места . Ако не бяхме и такива мърлячи , можеше да е още много по-добре . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #9 Отговорено 26 Януари, 2008 Пфффф това клипче направо ми напьлни душицата браво на човека който го е направил евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #10 Отговорено 27 Януари, 2008 Родината ни е невероятна На някои от местата съм ходил а на някои съм запланувал да отида, но за жалост има и такива, които не ги знам къде са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #11 Отговорено 27 Януари, 2008 По едно време нямаше ли едни книжки , в които трябваше да се събират печати??? Една такава , скачаш на хондата и беж лиске да бягаме към следващата забележителност и следващия печат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #12 Отговорено 27 Януари, 2008 По едно време нямаше ли едни книжки , в които трябваше да се събират печати???Има си все още. Стоте национални обекта. Обикаляш, бият ти печати по обектите и така докато не ги обиколиш всичките. Даже имаше томбола с награди ... и то не някакви плюшени играчки, а истински хубави лотарийни награди. Аз имам такава, обаче винаги като тръгвам на някъде, където ще има какво да я правя, я забравям и после като стоя пред обекта и се храня ли храня... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIDO_ 1 #13 Отговорено 18 Февруари, 2008 Ето това е България,страната с едни от най-красиви и разнообразни зебелижителности, горд съм че съм българин.Само където неможем да ги оценим,запазим и използваме рационално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове