Jump to content
Guest at_chuchev

Topspeed

Recommended Posts

Guest at_chuchev

Здравейте :) мисля че имаше такава тема обаче не можах да я намеря.Някой купувал ли си е от топспеед.бг седалки ... мисля че на 1net е от там за това ако може да се включи с мнение :)Искам да си взема две седалки, но не знам качеството какво им е. Надежни ли са. Здрави ли са.Ако взимам ще са чупещи. Как е закрепването? Заварки нужни ли са. Колата е 5та хеч.Ако може и rusiq_81 да каже някоя дума ;)Благодаря предварително на всички отговорили.Лек ден ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно трябва на място да ида да ги огледам. Сега съм със седалки от рекс и са ми заварени в/у релсите от мойте. Ама при тия явно трябва релсите за купето да се заваряват... мерси за отговора :) ако иска и някой друг може да изкаже мнение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм с корито на Top Speed. Няма нужда от заварки. Просто някой трябва да ти направи адаптери. Така винаги можеш да си върнеш оригиналните. Или пък тези с нови адаптери (или с малки преправки) на друга кола. Както каза misho, за парите си са перфектни. ега тези с реглаж на облегалката не знам. Аз имам само една забележка - за половин година лявата и страна избеля от слънцето (моята е черна) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета мерси за отговорите :lol:OXYGEN може ли малко повече ижфо да ми дадеш за адапторите? кой може да ми ги направи и колко парички би струвало. Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз моите ги правих при един майтор - голям фен с Хачироку :lol:

При мен главно проблема беше, че на 4 генерация 2те релси на седалката не са на една височина.

Значи при мен как го направихме - използвах си моите релси, хванати за пода. Върху тях монтирахме един правоъгълник от някакви алуминиеви профили, но така че да стане хоризонтален (заради релсите с различно положение). И вече за този адаптер е хваната седалката. По този начин можеш да си я позиционираш дори и наляво-надясно ако искаш. Ето ти и един готов адаптер от нета как изглежда:

Публикувано изображение

Тук обаче е обратното на моя - адаптера се монтира на пода и за него се хващат релсите, които идват със спортната седалка.

Общо взето всеки технически грамотен майтор с необходимите материали и инструменти може да направи нещо такова.

Ако искаш пък, мога да ти дам телефона на моя майстор.

Редактирано от OXYGEN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята седалка също е от там и е като на Емо (1нет) и е сложена точно на 5-та генерация. Аз си ползвах оригиналните релси с малка преработка. Когато се махне самата седалка от релсите, на тях остават планките, които държат облегалката и ги отрязах (изрязах всички планки у болтове, които бяха от горната страна на релсите) и след това си пробих по 1 отвор в двата края на всяка релса. До тук с релсите.. за да закрепиш седалката за тях трябва да размениш двете планки, които са от долната страна на седалката (оригинално са насочени навутре и трябва да сложиш лявата отдясно а дясната съответно от ляво (държат се по на 2 болта) за да могат да стигнат до релсите, защото оригиналната седалка е по широка от тази... поне моята е по тясна защото съм 65 килограма и е най-тясната седалка в магазина)Успех:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...