Guest at_chuchev #1 Публикувано 25 Януари, 2008 Здравейте мисля че имаше такава тема обаче не можах да я намеря.Някой купувал ли си е от топспеед.бг седалки ... мисля че на 1net е от там за това ако може да се включи с мнение Искам да си взема две седалки, но не знам качеството какво им е. Надежни ли са. Здрави ли са.Ако взимам ще са чупещи. Как е закрепването? Заварки нужни ли са. Колата е 5та хеч.Ако може и rusiq_81 да каже някоя дума Благодаря предварително на всички отговорили.Лек ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #2 Отговорено 25 Януари, 2008 Явно трябва на място да ида да ги огледам. Сега съм със седалки от рекс и са ми заварени в/у релсите от мойте. Ама при тия явно трябва релсите за купето да се заваряват... мерси за отговора ако иска и някой друг може да изкаже мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #3 Отговорено 25 Януари, 2008 Аз също съм с корито на Top Speed. Няма нужда от заварки. Просто някой трябва да ти направи адаптери. Така винаги можеш да си върнеш оригиналните. Или пък тези с нови адаптери (или с малки преправки) на друга кола. Както каза misho, за парите си са перфектни. ега тези с реглаж на облегалката не знам. Аз имам само една забележка - за половин година лявата и страна избеля от слънцето (моята е черна) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #4 Отговорено 26 Януари, 2008 Момчета мерси за отговорите :lol:OXYGEN може ли малко повече ижфо да ми дадеш за адапторите? кой може да ми ги направи и колко парички би струвало. Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #5 Отговорено 26 Януари, 2008 (Редактирано) Ами аз моите ги правих при един майтор - голям фен с Хачироку При мен главно проблема беше, че на 4 генерация 2те релси на седалката не са на една височина. Значи при мен как го направихме - използвах си моите релси, хванати за пода. Върху тях монтирахме един правоъгълник от някакви алуминиеви профили, но така че да стане хоризонтален (заради релсите с различно положение). И вече за този адаптер е хваната седалката. По този начин можеш да си я позиционираш дори и наляво-надясно ако искаш. Ето ти и един готов адаптер от нета как изглежда: Тук обаче е обратното на моя - адаптера се монтира на пода и за него се хващат релсите, които идват със спортната седалка. Общо взето всеки технически грамотен майтор с необходимите материали и инструменти може да направи нещо такова. Ако искаш пък, мога да ти дам телефона на моя майстор. Редактирано 26 Януари, 2008 от OXYGEN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #6 Отговорено 26 Януари, 2008 Моята седалка също е от там и е като на Емо (1нет) и е сложена точно на 5-та генерация. Аз си ползвах оригиналните релси с малка преработка. Когато се махне самата седалка от релсите, на тях остават планките, които държат облегалката и ги отрязах (изрязах всички планки у болтове, които бяха от горната страна на релсите) и след това си пробих по 1 отвор в двата края на всяка релса. До тук с релсите.. за да закрепиш седалката за тях трябва да размениш двете планки, които са от долната страна на седалката (оригинално са насочени навутре и трябва да сложиш лявата отдясно а дясната съответно от ляво (държат се по на 2 болта) за да могат да стигнат до релсите, защото оригиналната седалка е по широка от тази... поне моята е по тясна защото съм 65 килограма и е най-тясната седалка в магазина)Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове