Nasakoto.Yakata 5 #1 Публикувано 24 Януари, 2008 Покрай batkosio и на мен взеха да ми се въртят из главата едни круизи, едни контроли ... Интересува ме бутони на волана от кои модели мога да използвам за сивик 5г хечбек. Надписите на бутоните и конекторите не са ми интересни, защото последните най вероятно ще се режат -> ще приспособявам управлението от двата бутона да минава по една жица заедно с клаксона за да не се налага да купувам нови контактни пръстени (slip ring им викат отвъд голямото море) Три бутона са още по добре дошли В момента съм хвърлил око на един актуатор за 5г. в е-bay който няма нужда от вакуум а се управлява само с ток. Актуатор е това дето дърпа жилото на дросела. Ще ми трябват и бутони за волана, но на сивик не съм виждал круиз контрол и ще помоля колегите които за запознати да кажат дали може от друга хонда да взема такива бутони. Волана ми е с въздушна възглавница и не искам да го сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 25 Януари, 2008 на сивик 5г.съм виждал круйз контрол и по мой спомен бутоните му бяха точно такива като на акорда ми.на акорда ми има още един бутон който е на таблото и служи за активирането на авто пилота,а при сивика не си спомням имаше ли го. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 25 Януари, 2008 (Редактирано) Има, да. Наскоро проучвах този проблем. Няма нужда да взаимстваш, те си се слагат стандартно. Ето ти OEM cruis control switch: Ето бутони за воланаИИ да... точно като ти е с въздушна става, иначе не става... Такаче ще си запазиш и безопасността!Мммм няма да правиш нещо революционно, можеш да си спокоен. Има си стандартни моторчета, стандартни бутони. Дет се вика... Plug'n'Play Редактирано 25 Януари, 2008 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #4 Отговорено 30 Януари, 2008 (Редактирано) Аз имам един слип-ринг, но за Прелюд 4 ген, абе ще го измислим с него Междувременно ако някой може да намери тези бутони... Редактирано 30 Януари, 2008 от batkosio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #5 Отговорено 30 Януари, 2008 Аз съм с такъв круиз контрол на 5ген хеч ето снимки..... има два бутона на волана и един на таблото от където се пуска и спира!Снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #6 Отговорено 30 Януари, 2008 Благодаря на всички за включването. Вече почнах да събирам частите и инфото ми беше от полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове