BaT^SmoukofF 1 #1 Публикувано 24 Януари, 2008 Колеги писна ми от течове,кривозатварящи се прозорци и грозно разлепени уплътнения и скърцане в наи неподкодящи моменти...Мисля да се барикадирам в гаража и да разкостя любимата...да я позакурпя тук таме, кадето се налага да и сложа новичко,та да не се излагаме вече пред колежките,че докторките много придирчиви взеха да стават.Имам само че 1 проблем.Някой варненец знае ли откъде мога да купя всичките консумативи за целта - гумени уплътнения , нещо с което да уплътня скърцането в купето и т.н. Any kind of help is appreciated... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #2 Отговорено 24 Януари, 2008 За скърцането един колега беше пуснал тема със снимков материял и доста добре беше обяснено,освен това неговата кола също беше 5ген.Просто потърси темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 24 Януари, 2008 гумените уплътнения - само нови, не знам дали си заслужава кинтите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове