GINDAHOOD 1 #1 Публикувано 21 Януари, 2008 колеги, някои сблъсквал ли се е с проблем как се сваля сенника на задното стъкло на сивик хечбек? налага ми се да го сваля. моля някоий ако има познания да драсне някои ред.видях че има някакви щипки но отникаде нвмога да го започна и мн се изнервих! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #2 Отговорено 21 Януари, 2008 Ами аз мисля ,че трябва от вътрешната страна на стаклото трябва да има някакви капачета и като ги махнеш отдолу да има болтове не вярвам само да е на щипки огледаи го много добре. Само предполагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #3 Отговорено 21 Януари, 2008 да има едни като капачета ама не се махат тея нещица.като залепени седят. като вдигна стъклото се виждат едно болтове които са към купето. но аз както ги гледам целия прозорец ще се свали оттам. а и няма как да бръкна с клуюч до там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BatVill #4 Отговорено 21 Януари, 2008 Четири гайки се развиват, и спокойно, няма да падне стъклото И да не забравиш да откачиш маркуча на пръскалката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD #5 Отговорено 21 Януари, 2008 кои гайки?там кадето има едни капачета на стаклото като го отвориш ли? мерси 'BAT' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #6 Отговорено 21 Януари, 2008 за спойлера ли става въпрос? като вдигнеш стаклото има 4 еднакви гайки, по 2 от двете страни,развиваш тях и цялото крило пара, ако крилото ти е от малките( пластмасовото) мисля че беше само с штипки закрепено кам ламаринената чат,но внимавай обикновенно са прегорели и лесно се чупят. ако искаш драсни едно ЛС и ще дойда на помощ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #7 Отговорено 23 Януари, 2008 да пласмасов е! незнам на коя посока да дърпам. се пак нетрябва ли да има някакви блтове за развиване? само н ащипки ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #8 Отговорено 23 Януари, 2008 да пласмасов е! незнам на коя посока да дърпам. се пак нетрябва ли да има някакви блтове за развиване? само н ащипки ли е?мисля че беше само на щтипки,но не е изключено да има и болтчета. като свалиш цялото крило ще видиш точно дали е само на щтипки или има и болтчета.но задължително свали цялото крило. някаде из форума имаше снимков материал точно как се сваля крило на сивик 5 ген. хеч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD #9 Отговорено 29 Януари, 2008 мерси момчета благополучно приключи операцията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове