Jump to content
saxon

Какво ще кажете са тази Civic 1.5 Vtec-e 90hp 1996-тa?

Recommended Posts

Моля дайте ми някакво инфо относно този мотор, впечатления, предположения и такива.Чудя се дали да купувам тази кола и искам да чуя мнения от Вас, Като цяло този мотор добър ли е?Този VTEC-E модел по добър ли е от VTEC?Чудя се защо само 90 коня го дават.Това дали ще е по бързо от мотор 1.6 16v 105hp без VTEC?Колата е 5 врати, седан от 1996-та и цената е около 6000 лв.VIN:SHHMA97400U10****Country of origin: "Honda Passenger Car, built in United Kindom"Assembly plant: SwindonModel: Civic Hatchback 5door 1.5 vtec-eBody type and transmision: 5 door hatchback, manual transmisionYear of production: 1996Serial Number: ******

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A,мойта е такава! Аз съм много доволен от нея. Всичко зависи на каква ще попаднеш. Хубаво гледай! Като цяло мотора е икономичен. Абе Хонда си е Хонда, брато.Напиши в търсачката има достатъчно писано за този двигател и разликите с другите. Няма да се повтаряме,я :) Ще си призная, че ме мързи много да пиша и ако искаш ми звънни за цялото инфо, което имам, като горд притежател на такава. :lol: 0887626687

Редактирано от Slayer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nedo1

Няма да е по бърз 100%

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

това е т.н. икономичен Витек, т.е. разликата от "обикновения" е че при движение под, да речем 3К оборота, е по-икономичен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...