JadeStudio 2 #1 Публикувано 21 Януари, 2008 Здравейте на всички значи много ще се радвам да ми помогнете малко та накратко харесал съм си едни фарове да ми дадете малко инфо ако може някои хубаво ли е с лупи или да си остана с оригиналните и дали стават за D15Z6 6г Японка96 97 98 HONDA CIVIC HALO PROJECTOR HEADLIGHT JDM BLACKБЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 21 Януари, 2008 Има теми, в които се обсъждаше светенето с обикновени и с тунинг фарове. Мисля, че обикновените печелеха... а иначе дали стават, трябва да кажеш каква кола караш ти, като година и разбработка, и после да кажеш тия фарове за коя година и разработка са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #3 Отговорено 21 Януари, 2008 Стават .....96-00 6г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedo1 0 #4 Отговорено 22 Януари, 2008 Тия фарове са изрудски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове