gin 43 #1 Публикувано 21 Януари, 2008 Дайте класация според вас коя марка колко е хубава откъм хубавост и не откъм цена. Примерно: оригинал, Ferodo, Лукас, Кашияма и т.н. Не искам да скърцат и да не се изпекат за 0 време от по-интензивно спиране.Питам защото оригиналните на мога да ги намеря с пълно съответствие от американския сайт за поръчване, и ако имате наблюдения кои други са най-хубави, да търся на място по магазините. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #2 Отговорено 21 Януари, 2008 Дайте класация според вас коя марка колко е хубава откъм хубавост и не откъм цена. Примерно: оригинал, Ferodo, Лукас, Кашияма и т.н. Не искам да скърцат и да не се изпекат за 0 време от по-интензивно спиране.Питам защото оригиналните на мога да ги намеря с пълно съответствие от американския сайт за поръчване, и ако имате наблюдения кои други са най-хубави, да търся на място по магазините.Здравей колега аз си купих тук от един колега от форума: Продавам дискови накладки "SPEED" за всички модели на "ХОНДА". Качеството е много добро, а цените са атрактивни!! - 0898599497 - Красимир. Много съм доволен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #3 Отговорено 21 Януари, 2008 Преди на Аудито карах с TEXTER много бях доволен ама за Хонда ,още незнам и мен ме интересува ,кои са най-подходящи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 22 Януари, 2008 А за Bendix има ли някакви отзиви? Понеже открих задни Bendix за мене в Руди 96 на около 50 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #5 Отговорено 22 Януари, 2008 (Редактирано) Съвсем отскоро съм с Кашияма и нямам никакви забележки.Спира нормално, няма никакво скърцане, опити за изпичане не съм правил, не се е и налагало. Редактирано 22 Януари, 2008 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове