Jump to content
gin

Какви накладки да си взема

Recommended Posts

Дайте класация според вас коя марка колко е хубава откъм хубавост и не откъм цена. Примерно: оригинал, Ferodo, Лукас, Кашияма и т.н. Не искам да скърцат и да не се изпекат за 0 време от по-интензивно спиране.Питам защото оригиналните на мога да ги намеря с пълно съответствие от американския сайт за поръчване, и ако имате наблюдения кои други са най-хубави, да търся на място по магазините.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте класация според вас коя марка колко е хубава откъм хубавост и не откъм цена. Примерно: оригинал, Ferodo, Лукас, Кашияма и т.н. Не искам да скърцат и да не се изпекат за 0 време от по-интензивно спиране.Питам защото оригиналните на мога да ги намеря с пълно съответствие от американския сайт за поръчване, и ако имате наблюдения кои други са най-хубави, да търся на място по магазините.

Здравей колега аз си купих тук от един колега от форума: :P Продавам дискови накладки "SPEED" за всички модели на "ХОНДА". Качеството е много добро, а цените са атрактивни!! - 0898599497 - Красимир. :P Много съм доволен !!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr

Преди на Аудито карах с TEXTER много бях доволен ама за Хонда ,още незнам и мен ме интересува ,кои са най-подходящи ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за Bendix има ли някакви отзиви? Понеже открих задни Bendix за мене в Руди 96 на около 50 лева

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем отскоро съм с Кашияма и нямам никакви забележки.Спира нормално, няма никакво скърцане, опити за изпичане не съм правил, не се е и налагало.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...