Guest martyhonda #1 Публикувано 23 Януари, 2005 Сив Cивиk С0149НС с лепенка HONDA Fen Club и беше в Стара Загора днес по обед?Не е ли на Виктор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 23 Януари, 2005 Признавам си без бой. Дойдох само за малко да прибера любимата и нямах време да ти звънна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #3 Отговорено 24 Януари, 2005 Признавам си без бой. Дойдох само за малко да прибера любимата и нямах време да ти звънна. Аз щях да ти звънна,но не бях сигурен 4е си ти,а колата беше по4ти под прозореца ми-живея там!Другия път звънни да се видим и да пием по едно!6те 4акам!тел ми е:0899-35-45-46Marty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 24 Януари, 2005 ... да прибера любимата ... колата беше по4ти под прозореца ми-живея там!опаааа, тука стана интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 24 Януари, 2005 А бой? ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове