Guest iskamvitec #1 Публикувано 20 Януари, 2008 някой знае ли от къде мога да си намеря оригинлните халогенни за хонда сивик 6 генерация, мойта ги няма и трябва ли да сменям бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 20 Януари, 2008 Погледни в темата за доставка на части от USA... тя е в раздела за поръчки, някъде горе, даже май най-горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 20 Януари, 2008 без доставката са 130 долара. Зимай ментаци от ebay. Бронята не се сменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedo1 0 #4 Отговорено 21 Януари, 2008 Те тва е гадно на тия хонди. Частите са кът , комо ли шукарийте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
styv 0 #6 Отговорено 21 Януари, 2008 М-м-м-м-м да и аз сам за халогени ако разбереш каде има ще сам благодарен и аз да узная Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #7 Отговорено 21 Януари, 2008 А халогени за прелюд ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Angelov 0 #8 Отговорено 23 Януари, 2008 И аз ще се включа с един комплект.... отдавна търся ама никаде не намирам...няма ли някаде морга за японски автомобили...може случайно там да изпадне нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #9 Отговорено 23 Януари, 2008 0887 208838 търси Мариянуспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове