Svetlyooo 0 #1 Публикувано 20 Януари, 2008 Имам един въпрос и по-специално към собствениците на Accord! На таблото има една лампа SRS, която мисля, че е свързана с AirBag-a. Когато си купих колата стария собственик ми каза, че всеки път, когато дам на контакт трябва да я изчакам да изгасне и тогава да запаля двигателя. Има ли такова нещо наистина, защото това е много изнервящо /всеки път я чакам м/у 8-10 сек./ и ми се струва безмислено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #2 Отговорено 20 Януари, 2008 (Редактирано) Не е вярно.Това си е тест някакъв,който се извършва независимо дали си запалил двигателяДобре дошъл във форума Редактирано 20 Януари, 2008 от AERODECK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlyooo 0 #3 Отговорено 20 Януари, 2008 Добре заварил Значи си сигурен, че няма проблем и мога направо да си въртя ключа без да чакам да загасва проклетата лампа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest wesson #4 Отговорено 20 Януари, 2008 Няма проблем! Палиш и тръгваш тя сама ще изгасне.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове