madrugada 12 #1 Публикувано 20 Януари, 2008 здравейте, преди няколко дни когато се прибирах в гаража ми изгаснаха фаровете. Пробвах какво ли не и не стана да светнят. На следващия ден сутринта светнаха без проблем . Може ли някой да каже кво става. вече 3 дни карам и си светят. Става въпрос за PRELUDE 4 gen. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #2 Отговорено 20 Януари, 2008 (Редактирано) Колега каза че си опитал какво ли не, но все пак провери буксата на снопа кабели от ключа за фароветекоято се включва в таблото с бушоните да не е окислена.На един колега не му светеха габаритите и се оказа че въпросната букса е окислена и след почистване и смазваневсичко се опави та може и при теб тя да е проблема и за момент да е прекъснала. Редактирано 20 Януари, 2008 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #3 Отговорено 20 Януари, 2008 на мен преди време ми изчезнаха фаровете на фронтерата но само късите , ровихме гледахме от уж беше от ключа оправихме го пак не светнаха , по едно време си светнаха , така и не разбрах каде е проблема, ма се появи след като газих една река и напълних джипчето с вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #4 Отговорено 20 Януари, 2008 Това най-вероятно е нагоряло реле.Невярвам да е сноп с кабели,защито те са пълни вътре с електропроводима смазка(освен ако не е разглобявано няколко пъти). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #5 Отговорено 23 Януари, 2008 ми вече колко време стана и не ми го правил тоя номер за втори пат дано да не е нещо сериозно може би се е намокрило нещо в тези мъгли и снегове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове