Jump to content
madrugada

фаровете изгаснаха

Recommended Posts

здравейте, преди няколко дни когато се прибирах в гаража ми изгаснаха фаровете. Пробвах какво ли не и не стана да светнят. На следващия ден сутринта светнаха без проблем . Може ли някой да каже кво става. вече 3 дни карам и си светят. Става въпрос за PRELUDE 4 gen.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега каза че си опитал какво ли не, но все пак провери буксата на снопа кабели от ключа за фароветекоято се включва в таблото с бушоните да не е окислена.На един колега не му светеха габаритите и се оказа че въпросната букса е окислена и след почистване и смазваневсичко се опави та може и при теб тя да е проблема и за момент да е прекъснала.

Редактирано от Nikolcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен преди време ми изчезнаха фаровете на фронтерата но само късите , ровихме гледахме от уж беше от ключа оправихме го пак не светнаха , по едно време си светнаха , така и не разбрах каде е проблема, ма се появи след като газих една река и напълних джипчето с вода :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това най-вероятно е нагоряло реле.Невярвам да е сноп с кабели,защито те са пълни вътре с електропроводима смазка(освен ако не е разглобявано няколко пъти).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми вече колко време стана и не ми го правил тоя номер за втори пат дано да не е нещо сериозно може би се е намокрило нещо в тези мъгли и снегове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...