Jump to content
Guest gabo

1.5 16v 92г.

Recommended Posts

Guest gabo

намерих сивик-1.5мi16v.92год.3врати за 4400лв без регистразия и имам един вапрос на колко ще ми скочи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

намерих сивик-1.5мi16v.92год.3врати за 4400лв без регистразия и имам един вапрос на колко ще ми скочи.

Kакво имаш предвид под "на колко ще ми скочи" ? Колко допълнителни разходи ще трябва да направиш заедно с тези 4400 лв ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo

точно това имам предвид +агу

Редактирано от gabo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Бях чел на времето че една газова уредба за инжекционни двигатели е около 1500 лв , но много от мяйсторите пригодявали тези за карбуратори да работят и на инжекционите :( Ако колата е в добро състояние си готви пари за масла(двигателно и трансмисионно),филтри(въздушен и бензинов) и от там нататък квото й има на колата ако го разбереш като я подкараш си правиш сметка.Внимавай да не е издухан двигателя ( да не гори масло ).По принцип като купуваш кола втора* ръка никога не можеш да знаеш какво й има.Купих такава същата,перфектна , но като я резнах над 120 по магистралата се оказа че термостата го няма никъв :dry: Личен въпрос , агу-то искаш ти да го сложиш или си го има като " екстра "

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

точно това имам предвид +агу

Не се излагай с тия агу-та колега а като обслужване зависи какви консумативи ще използваш.филтри,ремъци,масла,свещи за качествени с труда около 300.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo

колеги без агу,много дебело ще ми излиза-а крака ми е доста голям.Казаха ми агуто е 360лева с монтажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

По принцип този двигател не е много харчещ, дори аз бих го наредил до икономичните! Аз съм със седан, с такъв мотор и е доста добре като разход, карам го само на бензин и не съм си мислил да слагам друго. Може би и на ГАЗ ще е икономичен, а имам колега с МЕТАН и е много доволен. Но и двата други случая се слага за икономия и мощността пада. Ама ти щом взимаш такъв мотор се предполага, че скорости не гониш. Всъшност ти си знаеш, аз не бих сложил :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

пари кат' вестници, само дето не сме абонирани...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

АГУ не бих сложил никога!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега защо не си потърсиш 5ген. с 1.3 75 коня с карбуратор ;) Икономията ти с АГУ-то ще е велика ( стига майсторите които го слагат да са печени ) а и няма да скапиш според мен и много други хондаджии залтен д15б2-ка ;) Ама си се чудя , за кво си взимаш 3 вратка,ти като сложиш тубата отзад и ще ти остане място колкото да сложиш два чадъра ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo

В момента карам с 4 врати и малко разнобразие няма да ми навреди,а за багаж ще се намери място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

за място не се и надяваи в тая кола :P същата карамтои багажника е да сложиш 2 торби в него и стига толкова ;)ам перфектна колица е все пак (като изключим малкия бажник;) )

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ела да видиш как като се бутнат задните седалки, на мястото на двете торби се озовават барабаните ми без никакъв проблем. Място има предостатъчно. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

да векато се возиш сам или само с един човек отпред :P не ми обяснявай тия на мене ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе има си място , стига да знаеш как да наредиш :lol: 4 джанти 15'' с гуми ; Или пък само в багаажника куфар,сакче и 3 раници :unsure: Има си място стига да искаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo

Колега защо не си потърсиш 5ген. с 1.3 75 коня с карбуратор :unsure: Икономията ти с АГУ-то ще е велика ( стига майсторите които го слагат да са печени ) а и няма да скапиш според мен и много други хондаджии залтен д15б2-ка 

Kaжете ако знаете 1.3 16v или 1.5 16v -някой продава ли в Пловдив и да не е на инвалид.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

тъй като много държиш на икономията, ослушвай се за 5 ген със D15Z1 който е двигател със VTEC-E (Economy)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Kaжете ако знаете 1.3 16v или 1.5 16v -някой продава ли в Пловдив и да не е на инвалид.

Ако преглътнеш факта че са регистрирани на Инвалид, знам за няколко Сивици 1.3 НОВ ВНОС, във Враца се намират :lol: Ако имаш интерес..... кажи :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo

Ако преглътнеш факта че са регистрирани на Инвалид, знам за няколко Сивици 1.3 НОВ ВНОС, във Враца се намират :lol: Ако имаш интерес..... кажи :unsure:

Мерси но в ме интересуват тия в Пловдив,а и от Враца не искам-без да се обиждаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

И ако не намери6 в Пловдив кола ко прави6???????????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ако наистина искаш супер икономия се продава една в Пловдив 6г :lol: с такъв двигател Ето тука виждал съм колата мисля че е много добро решение.А и човека си е майстор :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...