Nikolcho 0 #1 Публикувано 18 Януари, 2008 И така колеги малко да се похваля какво сътворих вчера и днес. Не знам дали знаете, но зимата е малко мъртъв сезон за хората които се занимават с дограма и от няма какво да се прави ми се завъртя една идея в главата. Както някои от вас знаят така изглеждат корите на вратите на Прелюда. И с помощта на някои инструменти Един помощник които междо другото се занимаваше с други неща. Малко изкуствена кожа, лепило и Аз Се получи ето това. На Вас оставям да решите дали съм се справил добре а на Модераторите дали да преместят темата ако решат че е за друго място.Тези които във вторник са на ЕКО-то ще я видят на живо. Поздрави на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jimmy #2 Отговорено 18 Януари, 2008 Браво мен, много добре е станало! Искам да го видя наживо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #3 Отговорено 18 Януари, 2008 Много яко се е получило поздравления за добре свършената работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #4 Отговорено 18 Януари, 2008 Не мога да се сдържа да не те похваля! Браво! Страшен мераклия си! Супер е станало!Туй се вика ФЕН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #5 Отговорено 18 Януари, 2008 МНого ме кефи колата как е станала...ама не че искам да ти троша хатъра, ама това хубавкото бяло от какъв матриал е.... в сми след време няма да остане бяло май. Дано да е от материал, който се поддржа лесно, че да можеш да си го поизтъркаш и пак да е беличко, че инак язък му за бялото......Но пакд а повторя, много кефи, прилича на доста луксозна лимузина заслужавало си е усилията.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #6 Отговорено 19 Януари, 2008 браво браво на мен поне много ми харесва така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #7 Отговорено 19 Януари, 2008 е Ники,кво да го правим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kikir 0 #8 Отговорено 19 Януари, 2008 много е яко.браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 19 Януари, 2008 Браво на бат Кольо изглежда перфект .Щом не е бяло, а бананово значи е точно по мой вкус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 19 Януари, 2008 айде да измислиме и за мойте врати нещо в черно Супер е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #11 Отговорено 19 Януари, 2008 Браво!!Не знам дали ще се запази,но цвета е супер.Поздравления колега много яко е станало! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #12 Отговорено 19 Януари, 2008 Маниак айде във вторник ще видим за какво иде реч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #13 Отговорено 19 Януари, 2008 Евала адаш, страшен е станал прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #14 Отговорено 19 Януари, 2008 като идея ако можеш да облицоваш и централната част на волана ше стане много добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #15 Отговорено 19 Януари, 2008 (Редактирано) Може може утре ще опитам. Редактирано 19 Януари, 2008 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #16 Отговорено 19 Януари, 2008 Браво Ники. Срашна работа е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #17 Отговорено 19 Януари, 2008 Браво.Много ме изкефи как е станало ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #18 Отговорено 20 Януари, 2008 страшно е станало (: радвам се че има толкова много мераклии които си обичат количките.... Дано скоро и аз мога да ви предложа някоя идея като взема мойта и още веднъж браво Ники станало е много добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #19 Отговорено 20 Януари, 2008 Ето го и скоростния лост. Извинете за телефонното качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #20 Отговорено 20 Януари, 2008 на живо е още по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове