arsen 27 #1 Публикувано 17 Януари, 2008 (Редактирано) Колеги тази година се навършват 60 години от създаването на хонда.По този повод предлагам да отбележим юбилея като направим парад в София на 24 септември .За целта мисля че трябва да направим фланелки да се организира програма за честването. Да се съгласуват нещата тук във форума ако останалите колеги са съгласни с моята идея и да го направим! Да се свържем с "Бултрако" за да се включат с новите модели на марката. Това са нещата за които аз се сещам- коментирайте, дайте свои предложения ! Редактирано 17 Януари, 2008 от arsen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #2 Отговорено 17 Януари, 2008 аз съм ЗА и да ,го направим подобаващо и забележимо и да се помни още 60 г най малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #3 Отговорено 17 Януари, 2008 В една друга тема бях засегнал организирането на Клуб Хонда. Ако се направи,Бултрако ще са тези,които ще ни търсят,че като се съберем ще им направим раклама,а те на нас безплатен преглед и течност за чистачки...например Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 17 Януари, 2008 В една друга тема бях засегнал организирането на Клуб Хонда. Ако се направи,Бултрако ще са тези,които ще ни търсят,че като се съберем ще им направим раклама,а те на нас безплатен преглед и течност за чистачки...например Което е може би въпрос на желание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #5 Отговорено 17 Януари, 2008 ами примерно правим сбирката да не е в София(нищо лично) и без никакви фирми които биха извлекли полза от нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERODECK #6 Отговорено 17 Януари, 2008 ... и без никакви фирми които биха извлекли полза от нас.И как точно ще стане? Като са официални представители все едно са го организирали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 18 Януари, 2008 (Редактирано) добре де , не разбрахт Редактирано 18 Януари, 2008 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #8 Отговорено 18 Януари, 2008 Късно си го осъзнал колега За тунинг форума няма думи, там има такива аграри квито не можеш и да си преставиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #9 Отговорено 18 Януари, 2008 а вместо да се коментира кой каква организация е направил.ТИ какво направи за това ?и да те питам колега FOUNDER предполагам на национална 2007 ти щеше да се обаждаш на някой спонсор или щеше да организираш нещо ??????или се напи като ШМОК и спа на хората в колите залепнал на бутилка бира (има и компромати) а и тези събори се правят за хора които са фенове и имат желание никой не кара никого на сила да присъства на тях.ай със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 18 Януари, 2008 Идеята не е лоша,и без това повечето в Бултрако са кoмунисти та идеята ще им хареса.Може да си направят нещо като минифестация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #11 Отговорено 18 Януари, 2008 добре де , не разбрахте ли че бултрако са най шибания представител на Хонда за България щом не са се включили до сега в нито една инициатива.Изпълнителния директор на фирмата ( ако мога така да се изразя ) явно е пълна шматка щом не е предприел абсолютно никви мерки за да допринесе за по-големи продажби, по-голяма известност и какво ли още не на маркатаЗаебете тва Бултрако, по-голям ефект ще има ако се говори с представители на маслата Валволин,Мобил, Приста, Единствените автомобилни гуми произведени в Япония TOYO Tires , Строителна и минна техника "КИРОВ" АД.Взаимствам го от ТУНИНГ.БГ/ФОРУМ Може доста от вас да не го считат за ТЪПО , но именно заради това ОГРАНИЧЕНО мислене от по-голяма част от съфорумците ни сме на това положение.тунинг.бг/форум били смотани , смотани , но когато ВИЕ драги ми колеги организирате дори ЕДНО МЕРОПРИЯТИЕ като това , което се организира на БОЖУРИЩЕ ще ви кажа евала.Вие се събирате , напивате се , излагате се след това почвате да циврите , че нямало спонсори , нямало организация .... ми няма и да има докато продължавате да се държите като малки деца.Ако щете ми сложете 100% warn все ми е тая.Вече ми е през кура защото се вижда , че тук по голямата част от тия дето се пишат като НАЙ-ГОЛЕМИТЕ и дългогодишни фенове са чисти материалисти.Влизат във форума за да печелят пари , предлагат това , предлагат онова ... за справка може да проверите стари теми във всеки един подфорум.за напред всичките ви срещи ще продължават със същия ТЪП сценарии.Вместо да привлизачате нови фенове , вие ще отблъсквате новите фенове .мога да кажа само едно : ТЪПА ИСТОРИЯ ако някой се обиди от това , значи го е приел твърде лично.аре със здравеПрав си Ачо. А забелязали ли сте колко много от дългогодишните хора в този форум спряха изобщо да влизат...да не говорим за идване на различни сбирки. Аз напоследък също не съм от най редовните...Според мен малко по малко този форум се пълни с нови хора, които марката им е само повода да се съберат на лафче и да пийнат по срещи или пък търговийка.Също така не знам само на мен ли ми се струва така, но вече рядко намирам нови стойностни теми свързани с любимата ни марка, които да ми привлекат вниманието...А относно Бултрако, клуб и т.н....А някой изобщо опитал ли е да се свърже с тях? И ако да, преди колко години е било това? Нещата се променят...Може би пък е време след толкова промени в редовните посетители на форума, да се опита сега да се създаде нещо такова (дет се вика младите да вземат да променят мнението ми за тях ). Т.е. На времето щом нищо такова не е станало по една или друга причина...що пък да не се опита сега.Аз бих помогнал с каквото мога за създаването най-после на Официален Фен Клуб. Ние ли сме най тъпите...Ми даже Лада имат представители на форума им по изложенията... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #12 Отговорено 18 Януари, 2008 FOUNDER, брато, не си прав. Слагаш под общ знаменател прекалено много хора, а това е много плоско. Аз се познавам от фърфалак със собственика на "KIROV", тоест Г-н Киров. Моите родители са кумове на неговата дъщеря. Една прекрасна връзка, нали така, не мога да не си призная, че се радвам да го познавам. Но както и да е, ще си направя устата някой ден, макар този човек да е прекалено зает за да се занимава с фен клуба ни. Спонсор е на Божурище, защото преди е бил автомобилен състезател, а и рекламата не е малка, всеки сам може да види. Неговата фирма е дистрибутор на HONDA POWER TOOLS, и това дава известна надежда за желание за едно рамо в инициативата. Но преди това да стане, трябва да имаме ясен и точен план, който да бъде разгледан. Аз лично не мога да го направя, нямам знаничта, времето и силите. Щом ти си толкова инциативен, предлагам ти да изготвиш един план-проспект в ясни точки и направления, който аз ще му предам лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #13 Отговорено 16 Март, 2008 Колеги, идеята ми е да се организираме и да отбележим подобаващо 60-годишнината от създаването на нашата любима марка. С оглед на това че дата на годишнината е 24 септември, предлагам Ви да организираме морска среща. Нека хора които знаят добри хотели да помогнат с организацията. Имам идея да направим голям поход до морето. Да се съберем много хора с Хонди от цялата страна и да направим голяма колона от всички модели. Независимо дали Бултрако ще ни подкрепят в това начинание, смятам че и сами с общи усилия можем да отбележим тази годишнина. Можем да направим и шапки и фланелки за повода. Нека да започнем с организацията от рано, за да стане всичко както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #14 Отговорено 16 Март, 2008 Много добра идея и подкрепям мнението на колегата да не е в София. The Power Of Dreams Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #15 Отговорено 16 Март, 2008 (Редактирано) Моето мнение колеги е, че не трябва да се обръщаме към Бултрако за нищо, те така или иначе ще си отбележат празника дали мащабно или не това си е техен проблем. За мощен и взривяващ парад може да се организира маршрут който тръгва от София и завършва във Варна но за целта трябва да се ангажира МВР за да може и да се земе разрешение от общините за да няма проблем с полицията. А до Киров Може да се прати 1 е-маил със запитване дали имат желание да подпомогнат такъв мащабен проект като целия поход през маршрута може да мине като Хонда Рали, като съответно се дават символични награди. Съответно Община Варна трябва да се ангажира с настаняването на поне 500 автомобила и много мотоциклети. А маршрута може да е София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна. П.С само нахвърлям идеи А за регистрирането на НПО са нужни 1 месец и 300 лв Редактирано 16 Март, 2008 от JoePass Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #16 Отговорено 17 Март, 2008 60 год. ли ще организираме или "разходка с лодка" , Стига сте говорили празни приказки , нека някой да направи някакъв план и след това по него да обсъждаме с кой , кога , къде.Просто така с приказки ще стане септември и пак НИЩО.Това София-Варна е добра идея но се замисли колко имат нужното време и средства за тази разходка , да неговора ,че ще се скапем от път и 1 ден няма ни стигне до никъде София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #17 Отговорено 17 Март, 2008 60 год. ли ще организираме или "разходка с лодка" , Стига сте говорили празни приказки , нека някой да направи някакъв план и след това по него да обсъждаме с кой , кога , къде.Просто така с приказки ще стане септември и пак НИЩО.Това София-Варна е добра идея но се замисли колко имат нужното време и средства за тази разходка , да неговора ,че ще се скапем от път и 1 ден няма ни стигне до никъде София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна Колегата е напълно прав! Повече от София - Варна не може да се иска. По-вероятно е да стане от всяка точка на БГ до Варна! А официално да е от София до Варна. Иии някъде по средата на маршрута да се срещнем всички...А 24-ти септември се пада сряда...това е лошо... А това е трудно да стане за 1 ден. Може да има и втори ден, та да може като се пристигне там да има какво да се прави, а не направо обратно! Примерно ако има такова място, да се организира нещо като на Божурище (тъкмо ще има по - голям шанс да се прояви интерес от спонсори като "Киров") драг рали или нещо такова (примерно не само с Хонди)! Обаче главния проблем си остава времето...иначе желание мисля няма да липсва!?!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #18 Отговорено 17 Март, 2008 (Редактирано) ТО винаги може да се изтегли дата за Събота и Неделя. За мен Неделя е най-добрия вариант защото има най малко трафик. Друг е варианта да се организираме по едно и също време с всички градове в които има желаещи фенове на Хонда и да се направи една обиколка на самия град и в София да завърши със драг на Божурище. Това са само идеи не зависи от мен персонално да се случат само отбелязвам, че е хубаво да имаме няколко варианта, а може и да го подложим на анкета във форума. Редактирано 17 Март, 2008 от JoePass Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #19 Отговорено 17 Март, 2008 Колеги идеята ми е да организираме втората национлна среща на морето и да я посветим на 60 годишнината на марката. Маршрута София-Пловдив-St. Загора-Бургас-Варна е много добър вариант като към хората от София се присъединяват колегите от останалите градове. Като дати 26-28 септември мисля че са подходящи. Затогава ще е по-лесно и намирането на хотели. Давайте предложения колеги, че да направим нещо! 60 години не са малко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #20 Отговорено 17 Март, 2008 За мен е интересна идеята да се направи Рали от София до Варна като контролните точки са съответните градове, а от там да се присъединят колегите от градовете Мисля си че така ще се присъединят повечко спонсори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #21 Отговорено 8 Юли, 2008 Колеги наближава 60 годишнината на Хонда.Предлагам да започнем с организацията според мен вариантите са два.Първи вариант да направим срещата на Узана.Или втори вариант на морето например в Поморие е много хубаво и има добри хотели на разумни цени.Трябва да се направи и организация за направа на рекламни материали за срещата.Шапки фланелки аз съм направил якета за годишнината.Нека хората разбиращи от дизайн да помогнат за направата им.Които знае добър хотел да казва за да направим по скоро организацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове