gazara 0 #1 Публикувано 17 Януари, 2008 здравеите,мойе ли някои да ми каже как да разбера дали моита хонда има филтър за климатика и каде се намира.благодаря претварително.civic 6 1.5 ils v-tec/114hp/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nasko 0 #2 Отговорено 17 Януари, 2008 здравеите,мойе ли някои да ми каже как да разбера дали моита хонда има филтър за климатика и каде се намира.благодаря претварително.civic 6 1.5 ils v-tec/114hp/сваляш жабката зад нея има една кутия на тръбопровода за въздуха непосредствено след вентилатора има капаче отваряш и филтъра казвам би трябвало да е вътре защото моят беше изкаран Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gazara 0 #3 Отговорено 17 Януари, 2008 здравеите,мойе ли някои да ми каже как да разбера дали моита хонда има филтър за климатика и каде се намира.благодаря претварително.civic 6 1.5 ils v-tec/114hp/сваляш жабката зад нея има една кутия на тръбопровода за въздуха непосредствено след вентилатора има капаче отваряш и филтъра казвам би трябвало да е вътре защото моят беше изкаранblagodarq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zhivko 0 #4 Отговорено 17 Януари, 2008 да но преди това сваляш и една метална конзола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GGG #5 Отговорено 19 Януари, 2008 Колеги, прощавайте че във вашата тема питам, но по този начин ще се разясни напълно въпроса... ТА: Има ли филтър за климатика на 5ген. 92-95 Сивик? Питам защота си купих втора употреба климатик и не виждам ни филтър, ни място където може да се монтира, а ми е ясно колко важно е да има такъв (натъпкан ми е вътрешния радиатор със боклуци и изсъхнала кал...). Да не би аз нещо да бъркам. Благодаря предварително за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове