B E X 3 M 979 #1 Публикувано 17 Януари, 2008 Здравейте колеги .от 2 дни имам един малък проблембагажника не иска да се затваря и който си поиска може да си влезне съвсем спокойно вътре.Мисля че проблема идва от ръчката долу при краката.Тя не ще да щрака и като разглобих кутията над ръчката видях че жилото се е охлабило леко.КАК ДА ГО ОПРАВЯ ИЛИ ПОНЕ КАЖЕТЕ КЪДЕ ДА ОТИДА,ЧЕ ЦЯЛАТА МИ МУЗИКА Е ОТЗАД!!Мерси предварителноп.с:kolata e civic 92 hachback 5 gen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 17 Януари, 2008 По скоро ключалката на самия багажник да е замръзнал (макар че не е студоне...), или да е спекал в отворено положение? Щом е охлабено жилото, значи ключалката седи отворена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokche 0 #3 Отговорено 17 Януари, 2008 Колега ако искаш ела при мен в сервиза и ще се опитаме да отстраним проблема ти.Аз съм в сервиза на Ем Комплект на околовръсното.Ето и телефона ми за връзка-0889549329,0897897164.Пиши ако има нещто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове