Jump to content
group4dam

Колеги моля за помощ за кръводаряване

Recommended Posts

Роднина на мой близък приятел се нуждае СПЕШНО от 2-3 банки кръв ГРУПА "А-" а в момента няма наличност.Болния човек е в Ловеч, но не пречи да се транспортира от София - ще се заплати ако трябва.Надявам се да можем да му помогнем,защото всеки може да изпадне в подобна ситуация.Благодаря Ви. Телефона на момчето е 0888 605437 казва се Петко и е в София

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

бих помогнал,но преди няма и месец дадох кръв за един приятел и сега не ми е разрешено да давам пак.дано някой помогне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:oops: хайде бе хора помогнете на момчетотолкова ли няма "А-" от толкова много хора звънете по всяко времемалко инфо Благодаря Prelude все пак:tease: Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявай но чак сега видях темата.няма проблем да дам кръв но не съм подходяща кръвна група,аз съм 0 +(ако не греша за +са).Ако решиш пусни PM и ще се отзова!забравих да кажа че съм от софия.

Редактирано от Rocko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от друга кръвна група съм 0+ и съм кръводарител, последното беше към края на ноеври .ако мога да помогна пиши и ще направя каквото трябва :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanko_2

Колеги с 0+ не става за планирани операции. Аз съм А-, но скоро претърпях операция и не ми дават да дарявам още. И аз си спомням че едвам намерих тогава :P . Та и аз питах за нулева, обаче ме светнаха, че тя е само за спешни случаи. Дано намерите кръв колега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

0+ (не са съвместими), но ако мога да помогна пишете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Аз мисля че няма значение каква кръв ще дадеш....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf

По пинцип има, особено ако нуждаещият се е от рядка група. Аз съм B-, ако върши работа и е спешно се обади. Скоро дарявах (няколко месеца, може и доста повече да са, не помня), мисля че няма проблеми сега пак.Но мойта група се оказа от най-редките и предпочитам да се пазя за спешни случаи, какъвто беше предишния - човекът изкара късмет, че ме потърси и се уцелихме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егати и тъпите медицински картони, никаде не пише каква кръвна група съм.Обърнах къщата да търся едно картонче на което пишеше.Не съм давал кръв от 3-4 години, съгласен съм да помогна но не си знам кръвната група.тел: 0898 537233-Тони

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mandylion

Аз съм кръвна група "А", но трябва да проверя. Ако още не е намерен някой, който е по - близо до роднината ти, ще действам веднага, за да помогна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Аз съм кръвна група "А", но трябва да проверя. Ако още не е намерен някой, който е по - близо до роднината ти, ще действам веднага, за да помогна.

A,но трябва отрицателнаМоля те провери - започва да става много спешноБлагодаря ти предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...