Jump to content
misho

Относно публикуването на обяви от нови членове...

Recommended Posts

Значи не искам да звуча като "модератор в сянка"но тези изказвания че ви се струват много тези 50 мнения си е ваш проблем.Щом това ви пречи значи не искате да членувате в този форум!!!Не мога да разбера докога ще разтягате локуми,на кой не му харесвало че тряя да има 50 мнения,преди да се въведат тези правила,форума беше заприличал на бит пазар.Всеки продаваше разни неща:ланец за врат,опел,форд,телевизори килими,кучета и тем подобни глупости,тва е форум на Хонда,нека си остане такъв,всички знаят Тунинг.бг накакво мяза-Жива селяния,пише куцо и сакато,каквото има за продан.Правилата са и с тънката умисъл на всеки нов юзър да се прецени умствения багаж и с каква цел се е регистрирал.Нека да си пазим форума чист,има вариант да се повтарям но съм регнат и в Preludepower.com имам 3 мнения и ми иска 100 за да пусна собствена тема,дали и тва е нарочно :lol: ?Хайде всички да си помислят вече преди да се сърдят или недоволстват!!!

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички.. сравнително нов съм в този форум, но имам натрупани вече близо 3 месеца. Просто не поствам много, повече чета.. не обичам да говоря когато нямам какво да кажа, това е. Искам да кажа , че съм напълно съгласен с ограничението за раздел продава, наистина ако го нямаше сигурно форумът щеше да е като капълъ чарши или бит пазар, но не съм много съгласен същото това ограничение да го има и в купува. Сега ще ви обясня защо. Вчера си карах аз Хондичката и една руса кака заби спирачки пред мен рязко и аз я натресох отзад. Физиономията на хондичката ми доста пострада и сега имам нужда от няколко нови части. И си викам колегите от форума се ще имат малко ламарини за алъш вериш, чакаи да пусна една тема и какво да видя... Останах крайно разочарован. Много по удобно е да пусна една тема в купува в хонда форумът от колкото да обикалям по моргите. ..П.П Още едно нещо към модераторите на форума, не го приемайте лично. Ограничението от 50 поста е доста лесно преодолимо. Мога да вляза във всички теми и да напиша по един тъп коментар което 100% ще ми донесе така желаните 50 поста но не мисля че това е начина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може,но може и да ти донесе предупреждение или бан :drool: По другия ти въпрос ако си търсиш нещо,отваряш продава и който предлага му пишиш лично или му звъниш.Толкова е лесно.И успех с колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги и аз в началото погледнах с неодобрение към 50-те поста понеже и аз се занимавам с части и то само за хонда /това е марката наи близо до сърцето ми/и искам да съчетая полезното с приятното.но сега след като мина време разбирам че те са полезни тук има колегиалност и наи вече отдаденост на марката с 2 думи сродни души радвам се че съм един от вас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен лично трябва да се забрани и изкуственото ъп-ване на теми с цел те да стоят най-отгоре и в 1-та страница на разделите "Продава...".Т.е. да се ъп-ва само когато се намалява цената на даден продукт, добавя се някой нов артикул към конкретната оферта или се е променило състоянието и поради някаква причина. Така смятам че драстично ще се намалят постовете със "смислените" съдържания от сорта на: "Оп", "нагоре", "няма ли купувачи", "айде на хубавите части" и др такива "бисери" на мисловната ни дейност. А също така и да се затегнат и изискванията за добре подредена и възможно най-пълна информация за дадения артикул, защото смело мога да заявя, че поне на 1/3 от обявите не може да се разберат с 1 четене за какво става дума. И най-важното - задължително на български. Сигурен съм, че последните 2 предложения са като правила при пускане на тема, но забелязвам, че няма наплив от желаещи да ги спазват.Ами това е от мен. Със здраве колеги. :)

Редактирано от IzueL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...