Jump to content
Guest FROSTY

Я КАКВО ОТКРИХ! :-)

Recommended Posts

Guest Dragi4

Да не пускам нова тема......Днес 1 мн известен във Варна майстор който прави заварки на пластмаси ми ско4и с кофтия..."ти луд ли си Пасата е колата ко ми говори6 за Хонди ,никога няма да си взема,от как съм я взел ни6то не съм барал... :( говорим за Пасат 2Уважих мнението му :blink: Тоя преди това има6е Рено 19 новата маска :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho
:) стига бе дее* :blink: а, и аз преди карах голф, пък не се имам за селяндур. Или съм бивш и съм се превъзпитал ... :):(:) Базик да става младежи. Миналия петък, тъкмо се връщам от мивка с хондата, карам бавно на 5-та с около 50 и внимавам да не я нацапотя щото още мокра. Покрай мен минават "гъзета шофьори" с така прословутия ГОЛФ 2 накипрен точно по СЕЛЯНДУРСКИ :P Изпреварват ме и нещеш ли единия се показва през дения прозорец на вратата и пюе върху предния капак на току-що измития ми прелюд. КИПНАХ :( 2-ра, газта доламарината, засякох ги и се метнаха върху бордура. Имаше шамари, ритници и сега какво - мен ме болят ръцете, имам акт за нарушаване на общетсвения ред и физическа саморазправа, предупреждение от органите на реда, и заплахи от сорта - "Ш`ъ та съда бе ей. ти незанеш с кой си имаш работа", а на тях НИЩО !!! Кофти тръпка, ма ... ко да праиш. Има моменти дет не мога да търпя GOLF drivers или по-точно комплексарите на пътя ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Момчето в другият форум го е казало добре..."голфа не е кола а сцена за изява на висша СЕЛЯНИЯ"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

да съгласенсъм с вас :( можеби 95%са такива :) но аз да ви кажа съм с още по лошо мнение за хората които карат вектри особено 2000кубика :(:( можеби имам над дваисетина случаи с "бързите" вектри :( просто се чудя откаде им идва това самочувствие като седнат зад волана :(:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Абсолютно съм съгласен за Вектрите колега, мите приатели са с такива като почнеш от 1,6 до 2,0 и тва така да не върви ама направо :( а единия така да го направих смешен с Микрата дето е 1,3 :( ся кат си взема Vtec - a ще ги поцепя :blink: ама верно безсмъртни са тия с ОРЕЛИТЕ и ГОЛФЕТАТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

засякох ги и се метнаха върху бордура. Имаше шамари, ритници и сега какво - мен ме болят ръцете, имам акт за нарушаване на общетсвения ред и физическа саморазправа, предупреждение от органите на реда, и заплахи от сорта - "Ш`ъ та съда бе ей. ти незанеш с кой си имаш работа", а на тях НИЩО !!! Кофти тръпка, ма ... ко да праиш. Има моменти дет не мога да търпя GOLF drivers или по-точно комплексарите на пътя :(:(

Кефиш ме- :blink: Пожелавам ти скоро да скокнеш в 4-та генерация ПРЕЛЮД

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Имаше шамари, ритници и сега какво - мен ме болят ръцете, имам акт за нарушаване на общетсвения ред и физическа саморазправа, предупреждение от органите на реда, и заплахи от сорта - "Ш`ъ та съда бе ей. ти незанеш с кой си имаш работа", а на тях НИЩО !!! Кофти тръпка, ма ... ко да праиш. Има моменти дет не мога да търпя GOLF drivers или по-точно комплексарите на пътя :(:(

Имаш и поздравления от мене... и все такива творчески успехи :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest daikina

"КИПНАХ 2-ра, газта доламарината, засякох ги и се метнаха върху бордура. Имаше шамари, ритници ..."Направо съм ти фен.

Редактирано от daikina

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Iltcho, след като прочетох поста ти, само добри думи за тебе мога да кажа.

Евала за ентусиязма :(:( Само бой им трябва на тия :dry::D:( Иначе оправия - няма ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

засякох ги и се метнаха върху бордура. Имаше шамари, ритници и сега какво - мен ме болят ръцете, имам акт за нарушаване на общетсвения ред и физическа саморазправа, предупреждение от органите на реда, и заплахи от сорта - "Ш`ъ та съда бе ей. ти незанеш с кой си имаш работа", а на тях НИЩО !!! Кофти тръпка, ма ... ко да праиш. Има моменти дет не мога да търпя GOLF drivers или по-точно комплексарите на пътя  ;)  ;)

Кефиш ме- :( Пожелавам ти скоро да скокнеш в 4-та генерация ПРЕЛЮД
с единия крак вече съм се качил, ма нищо повече не казвам :(:dry: нали за туй продавам BA4-ката :D

daikina Публикувано на Jan 23 2005, 11:16 AM   "КИПНАХ 2-ра, газта доламарината, засякох ги и се метнаха върху бордура. Имаше шамари, ритници ..."Направо съм ти фен. 

Аз напрау съ изчервих ;);) ко да кажа освен, че с това беззаконие ние май требе да сме законите. Няма да позволя на който и да е да посяга на четири колесното моторно превозно имущество ;);):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr
;) Който си е селянин ще се изавява на всякаква сцена:D При това както се каза, селянин е масторождение;) селяндур е начин на мислене;)@ Iltcho: Само така. Тъпите :P трябва да се наказват. При това публично.:P Евала ти. :lol::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...