manniakk 22 #1 Публикувано 16 Януари, 2008 Напоследък забелязвам че ми зарежда форума адски бавно. Само при мен ли е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #2 Отговорено 16 Януари, 2008 И при мен е така. Даже някой път ми да жа грешка и не ми го зарежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gin #3 Отговорено 16 Януари, 2008 И при мен понякога става супер бавно. Мисля че се случва когато има много посетители. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #4 Отговорено 16 Януари, 2008 и при мен ги прави съ6тите работи от време на време! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #5 Отговорено 16 Януари, 2008 И при мен! Понякога като стане така, мисли, мисли, мисли, и накрая ми save-не едно index.htm на desktop-a. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 17 Януари, 2008 Ахам и при мен е така от около седмица.Какви ти много посетители .....не мисля ,че е от това,но определено е мъчително влизането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #7 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) Не забравяйте, че форума се хоства на сървър (http://marla.ludost.net/hosted/), където има и други сайтове и освен това е на "приятелски начала" (това е цитат, аз си го превеждам като - безплатно). Значи, първо натоварването може да идва от другаде, не от нашите много потребители, и второ, гарантираност на услугата трудно може да се очаква ако е безплатна (някой спец ако му се занимава, може да анализира статистиките marla.ludost.net) Редактирано 17 Януари, 2008 от kicko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 18 Януари, 2008 то е ясно че е проблема в сървъра. Но си мисля че нашия форум може да се хоства и на shared host някъде където ще е по стабилно. Тук трудно се събират над 50-60 онлайн едновременно за да може да затормози сериозна машина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #9 Отговорено 18 Януари, 2008 Самият сървър (компютъра) е на Виктор, като сме много потребители наведнъж се спъва Доколкото аз знам, на същият сървър е качен и Linux форума, а там потребителиет са много повече.За без пари толкова, и при мен е бавен понякога или дори не зарежда въобще.Изчаквам най-търпеливо и така..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #10 Отговорено 21 Януари, 2008 Не е мой, само съм потребител там. Напоследък има бавни моменти заради моментна натовареност, нещата ще се оправят скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове