Jump to content
Guest DVD

Има нов магазин за аксесоари в зарата

Recommended Posts

Guest DVD

колеги има но магазин за глезотийки до енергото.скоро е открит и има сносни неща. проверих цените и са доста по евтини от tuning.bg мисля че са като на topspeed. на мен лично ми хареса има готини неща само парички да имаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,нищо не разбрах.Къде точно до Енергото,на коя улица?И какво продават,какво значи глезотийки?Това части ли са,аксесоари ли,тунинг елементи ли,кво?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам къде се намира магазина, но собственик е наше момче от форума ;)Доколкото съм запознат магазина е прототип на "Топспийд"Мога само да му пожелая успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Магазина се намира на ул."Отец Паисий", точно над денонощен аптечен център Фрамар. Над ул."Свети Княз Борис"!Аз лично не съм влизал, но от витрината зърнах една камара спортни филтри :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравйте сега видях темичката и благодаря на DVD :lol: Аз съм единия от собствениците на магазина и от понеделник беше официалното му откриване.Заповядайте гледайте барайте всичко е позволено и да както каза колега по горе магазина е като на топспеед но в Стара Загора и с името MAXSPEED :lol: Намира се там където някой по горе каза под енергото надолу 200м в ляво аптечният комплекс :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мой имате ли сайт да погледна....или да нахвърля6 някои от главните не6та които предлагате,ибайска ли е стоката абе изоб6то направи промо на магазина :unsure: Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мой имате ли сайт да погледна....или да нахвърля6 някои от главните не6та които предлагате,ибайска ли е стоката абе изоб6то направи промо на магазина :unsure: Успех

Ами братле сайт нямаме още но ще имаме скоро.Нещо като представители сме на topspeed но с наше име maxspeed.Стоката е тяхна и цените са същите просто сме по в центъра на БГ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest driver

Мгазинчето си го бива, има доста интересни неща! Успех! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качи поне някоя друга снимчица на това което поне на теб ти хваща окото :tease: да видим че еконта за нас работи :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качи поне някоя друга снимчица на това което поне на теб ти хваща окото :tease: да видим че еконта за нас работи :oops:

Колега как да кача като са над 300 артикула.Работим по въпроса със сайта и скоро ще е готов :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив имате ли магазин,или ако някой знае подобен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив имате ли магазин,или ако някой знае подобен?

Не знам,пловдивчани да кажат но аз не съм чувал да има :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече и на скайп MAXSPEED_STZ ако на някой нещo му потрябва спешно :cool: Сайта до 3-4дена се надяваме че ще е готов :cool:

Редактирано от rusiq_81

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли някъв шукар съд за картерна вентилация :cool:

Какъв съд ве братле? Да не питаш за онова малкото филтърче от 10лв. което е :cool: не можах да схвана за кое питаш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ве4е ползвах услугите на магазина и съм доволен.:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ве4е ползвах услугите на магазина и съм доволен.:)

:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги магазин MAXSPEED вече е на нов адрес,ул.Христо Ботев 112 (преди светофара с 9ти септември в дясно) От понеделник 08.09.2008г ще работи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ново! При поръчки над 100лв разноските по доставката ще е за сметка на магазина :Dhttp://maxspeed-bg.com/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...