krisko 0 #1 Публикувано 15 Януари, 2008 значи купих си колата преди 3 месеца но е на инвалид,срока му от 3 години изтича август....обаче вярно ли е че са вкарали нов закон който е срок 6 месеца след като е вкарана колата да можеш да си я прехвърлиш на твое име!ако е така значи аз мога щото са минали вече 2 години че и повече!каде мога да видя някой саит за закона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #2 Отговорено 15 Януари, 2008 значи купих си колата преди 3 месеца но е на инвалид,срока му от 3 години изтича август....обаче вярно ли е че са вкарали нов закон който е срок 6 месеца след като е вкарана колата да можеш да си я прехвърлиш на твое име!ако е така значи аз мога щото са минали вече 2 години че и повече!каде мога да видя някой саит за закона?Мда това ще е доста хубаво ако е истина.Колега ако намериш някакво инфо по въпроса ми пиши.А аз искам да попитам следния въпрос:имам генерално пълномощно и може ли след като изтекат трите години колата да си я прехвърля на мое име без да го търся него.В пълномнощното пише че мога да правя абсолютно всичко дори и да сключвам зделки с мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 15 Януари, 2008 Можеш да я прехварляш да Правил съм го 3 пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #4 Отговорено 15 Януари, 2008 За правните въпроси се осведомявам/питам тук: http://www.lex.bg/phorum/?lang=bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krisko 0 #5 Отговорено 16 Януари, 2008 регистрирах се там но не мога да го намеря мамка мунякои не знае нещо по въпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #6 Отговорено 16 Януари, 2008 И аз там немога да намеря нищо ако някой успее да пише че и мен ме интересива тая работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #7 Отговорено 16 Януари, 2008 Можеш да я прехварляш да Правил съм го 3 пътиКолега това предполагам за мен сеотнасяше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #8 Отговорено 16 Януари, 2008 Можеш да я прехварляш да Правил съм го 3 пътиКолега това предполагам за мен сеотнасяше.Да колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #9 Отговорено 16 Януари, 2008 Можеш да я прехварляш да Правил съм го 3 пътиКолега това предполагам за мен сеотнасяше.Да колегаМерси колега .Някой прати ли лс на dementor да го пита , че да не стане хиляда човека го питаме едно и също нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krisko 0 #10 Отговорено 17 Януари, 2008 АЗ ПРАТИХ НО НИЩО НЕ МИ Е ОТГОВОРИЛ ЗАСЕГА!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #11 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) АЗ ПРАТИХ НО НИЩО НЕ МИ Е ОТГОВОРИЛ ЗАСЕГА!!защото не е в София, като се прибере ще провери Редактирано 17 Януари, 2008 от Blondy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krisko 0 #12 Отговорено 18 Януари, 2008 АЗ ПРАТИХ НО НИЩО НЕ МИ Е ОТГОВОРИЛ ЗАСЕГА!!защото не е в София, като се прибере ще провери ок кога ще е това скоро? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #13 Отговорено 18 Януари, 2008 АЗ ПРАТИХ НО НИЩО НЕ МИ Е ОТГОВОРИЛ ЗАСЕГА!!защото не е в София, като се прибере ще провери ок кога ще е това скоро?днес ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest STANCHOYO #14 Отговорено 18 Януари, 2008 и аз съм с генерално пълномощно,но нотариосите ми искат ред други документи за да си прехвъпла колата на мое име Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dementor 0 #15 Отговорено 24 Януари, 2008 Зависи при кой нотариус ще отидете за изповядване на сделката. Някои нотариуси правят компромиси в рамките на възможното и закона. Други сякаш не им се работи намират какви ли не причини да не изповядат сделка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове