Jump to content
Guest Stass

Honda Accord Aerodeck

Recommended Posts

Guest Stass

Абе,момци( и моми) , чий е червения аеродек , дето спира всяка сутрин до басейна на МЕИ и е сврачанска регистрация ?Гледам че е от нашия клуб...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Този ли:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако става дума за този - това е колата на "tod", живее в Козлодуй по принцип. Незнам дали не е продал машината вече... :)

PS: стикера лично Аз съм му го връчил ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Хм, аз не смеех да питам за една Хонда, щото не занех дали е етично, ама щом може, и аз да питам - има един Civic 1/2 генерация, не съм сигурен коя точно, в началото на Младост 4 паркира. Особеното при него е, че е украсен с доста допълнителни лампички, направо като коледна елха е, има и мигачи на страничните огледала - като мине по улицата на тъмно просто чупи вратове :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

хаха, този сивик е известен е цяла софия :) КИЧ майнааа..... незнам на кой е, но мен лично ме е яд да го гледам така натруфен. Собственика май не е от наште.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

а баш за него :-) мнго добре изглежда на "живо" ! даже се чудя дали не е претърпял някое пребоядисване или просто на снимките е по-доматен на цвят

Редактирано от Stass

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

даже се чудя дали не е претърпял някое пребоядисване или просто на снимките е по-доматен на цвят

едно пастиране прави чудеса, специално с тази боя този цвят!Но наистина изглежда много добре. ГОЛЯМ телевизор!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Снимките са стари.Сега е пастиран и е убиец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Kolegi 3a toq Civic deto ra3pravqte s mnogoto lampichki...mi sho da vi kaja da my sliji kalobranki 7-8 plychini igrachki taka dosta lepenki ot sorta "Dishai mi praxta" i t.n. nesho sveteshti praskali folio "ama da ne sa my iskarali va3dyxa" malko tapiciran taka xybavo s valna 5-6 antenki i mnoo silna my3ika bes BAs samo pichtqlki i da xodi v Qkyryda da go prodava...tam she v3eme mnogo pari... :P;);) p.p. Qko me e qd kato vidq xybavo kola demek"HONDA" nakichena kato strelbishte takiva tipove ne 3aslyjavat da se kachvat daje v HONDA :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Kolegi 3a toq Civic deto ra3pravqte s mnogoto lampichki...mi sho da vi kaja da my sliji kalobranki 7-8 plychini igrachki taka dosta lepenki ot sorta "Dishai mi praxta" i t.n. nesho sveteshti praskali folio "ama da ne sa my iskarali va3dyxa" malko tapiciran taka xybavo s valna 5-6 antenki i mnoo silna my3ika bes BAs samo pichtqlki i da xodi v Qkyryda da go prodava...tam she v3eme mnogo pari... :):P;) p.p. Qko me e qd kato vidq xybavo kola demek"HONDA" nakichena kato strelbishte takiva tipove ne 3aslyjavat da se kachvat daje v HONDA ;)

Колега "Теос", хайде ако обичаш започни да пишеш на Кирилица - става ли ;) Останалите - прощавайте че правя OFF TOPIC, но просто НЕ се сдържам вече !!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Батка неа никви ядове :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...