slav1983 0 #1 Публикувано 15 Януари, 2008 здравейте може ли някой да ми каже има ли разлики в капаците на 5та генерация хечбек и седана който е с четири врати знам че калниците и фаровете са различни амаза капаците не бях сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #2 Отговорено 15 Януари, 2008 А.За пръв път чувам че има разлики в предницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #3 Отговорено 15 Януари, 2008 Има малка разлика в капаците на хеч и седан, но без снимка е трудно да се обясни.Минимална е.Относно фаровете: принципно има разлика в горните "уши" за монтаж, но практически сме разменяли фарове на седан от хеч и обратното. Най-фрапиращата разлика е в предните брони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav1983 0 #4 Отговорено 15 Януари, 2008 ами има за фаровете не съм сигурем ама за мигачите бронята и калниците 100 процента дано някой да е слагал и да каже че купих един от седан и ще го мача на хеча да го слагам ) да не само да си се мъча ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav1983 0 #5 Отговорено 15 Януари, 2008 важното е че става то ми стана ясно че ще е с пригаждане къде точно трябва да се преправи извифката на фаровете ли не е същата а иначе на очиларката ще пасне ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #6 Отговорено 15 Януари, 2008 Очиларката си е същата но седановия капак е малко по дълъг и на дължина и на ширина.Измери диагонала на седанов капак и хетчбек и ще видиш каква е разликата.преди време ми трябваше капак за хетчбек намерих от седан и маистора ми каза че капака не ставал..Вземай една ролетка и мери да си прецениш за какво става на въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kolio5 0 #7 Отговорено 15 Януари, 2008 Аз се интересувам също от тези разлики, но в сравнение с 5г Купе?!Също и за предните калници...Даже пуснах отделна тема, може би трябваше тук, знам ли... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #8 Отговорено 15 Януари, 2008 Разбира се ,че имат разлики -и то големи - преден капак , калници , фарове , броня , врати ! Не са взаимозаменяеми ! Само на външен вид си приличат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav1983 0 #9 Отговорено 15 Януари, 2008 ами капакът вече е сложен пък за колегата по горе мога да кажа че между купето и хечбекът няма разлики до краят на вратата пък капакът може наистина да е малко по дълъг утре ще го напасвам за ширина поне в задиня край стана точно мисля че разликите няма да са фрапиращи защтото съм виждал и седан с броня на хечбек и почти не се забелязваше разлика а броня от седан върху хечбек тогава е грозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #10 Отговорено 16 Януари, 2008 ами капакът вече е сложен пък за колегата по горе мога да кажа че между купето и хечбекът няма разлики до краят на вратата пък капакът може наистина да е малко по дълъг утре ще го напасвам за ширина поне в задиня край стана точно мисля че разликите няма да са фрапиращи защтото съм виждал и седан с броня на хечбек и почти не се забелязваше разлика а броня от седан върху хечбек тогава е грозно Много неща може да се направят да не се забелязват (ама от самолет) Е хайде обясни ми как ще се сложи броня от хеч на седан, като е по-къса? Фаровете ти казах - разлика има само в горните уши за монтаж, в извивката на мигача спрямо калника разликата е малка. Капака може да се напасне с леко изтегляне на бронята напред с помощта на болтовете за монтаж. Странично пак ще стане , но ще останат доста минимални фуги между капака и калниците, което ще се напасне от калника....., но тогава пък няма да изглеждат добре мигачите. Защо ли - ами като отвориш малко калника от болтовете за да дойде що годе капакът и .... Абе всичко става, но дали си заслужава??? П.С. А що се отнася до вратите - Ооооо небеса между врата на хеч и седан няма разлика а? ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LORDA #11 Отговорено 16 Януари, 2008 умрях от смях направо капакът вече съм го купил кат не стане ще купя друг пък седан с броня на хечбек съм виждал с очите си и знам че става просто като се вгледаш се забелязва че точно при извивката на мигачите е малко по навътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #12 Отговорено 16 Януари, 2008 между купето и хечбекът няма разлики до краят на врататаП.С. А що се отнася до вратите - Ооооо небеса между врата на хеч и седан няма разлика а? ;) Моля те, кажи ми че правиш разлика м/у седан и купе Както тук, така и в другата тема по въпроса се казва следното - предницата на хеча и купето си приличат, но при седана е различна. И да, отпред до края на вратата, хеч-а и купето са еднакви, но седана е различен. С това никои не спори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LORDA #13 Отговорено 16 Януари, 2008 карай сега кой видял кой не виял да не спорим за глупости в крайна сметка много се изприказва и не стана ясно някой слагал ли е преден капак от седан на хечбек или купе аз ще се помъча да го напасна и ако не стане ще купя друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #14 Отговорено 17 Януари, 2008 Казах ти, може и да стане. Въпросът е напасване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #15 Отговорено 17 Януари, 2008 Дааа, приемам забележката Понеже коментирахме повече за седан и затова съм писал за седан.Не съм обърнал достатъчно внимание, че става въпрос за купе и хеч Няма какво да му се извиняваш на "лорда" -прочети първия му пост -Той пита за СЕДАН И ХЕЧ - после намеси купето !НЕ СТАВАШЕ ДУМА ЗА КУПЕ ,А ЗА СЕДАН И ХЕЧ ! и сме му отговорили правилно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #16 Отговорено 12 Април, 2012 Нека и аз помогна малко в темата.Имам купе блъснато е и не му е сменян предния капаксичко е напасвано.Сега му купих капак от седан да дължина си пасна,но в горните краища капака стърчи както и в средата от2-те страни има гърбициМисля че стоиките в/у който лежи капака са по-високи оттези на купето и хеча...Лично мое виждане.Тези дни като я закарам при маистора той ще каже ще става ли нямали да става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове